20 / 04 / 2024

JPMorgan Bitcoin fonu 2021

JPMorgan Bitcoin fonu 2021

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimi Bitcoin bu defa ABD'nin büyük bankaları arasında yer alan JPMorgan'ın yeni fonuyla konuşuluyor.

SEC, spot Bitcoin ETF'lere onay verdiğini duyurdu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onayladığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

ABD Merkezli JPMorgan Bitcoin'in adil değeri hakkında açıklama bulundu ve geleceğe yönelik tahminlerini paylaştı.

Kripto paralarda şok! Dev bankadan son dakika Bitcoin açıklaması!  

JPMorgan, kripto pazarlarında fırsatlar olduğuna dikkat çekerek, Bitcoin'in adil fiyatının 38 bin dolar olduğunu aktardı. Bu rakam, lider kripto paranın güncel değerinden yüzde 28 daha fazla...

JP Morgan, Bitcoin için adil fiyatını belirledi!

JPMorgan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin için 'adil değeri' cari piyasa fiyatını resmen belirledi. İşte detaylar...

Dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri!

Bitcoin'deki sallantı sürerken, Goldman Sachs, JPMorgan ve Bank of America'nın uzun vadeli tahminlerindeki iyimser hava devam ediyor. Peki dev bankaların son dakika Bitcoin tahminleri ne oldu?

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!

Bankacılık devi JPMorgan, dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un, Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabileceğinin altını çizdi.

ABD'de ilk Bitcoin ETF'si işlem görmeye başladı!

Yaşanan son gelişmelere göre, ABD'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı ilk borsa yatırım fonu (ETF) işlem görmeye başladı.

JPMorgan, Bitcoin fonu için düğmeye bastı!

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimi Bitcoin bu defa ABD'nin büyük bankaları arasında yer alan JPMorgan'ın yeni fonuyla konuşuluyor.

Bitcoin'deki değer kaybı devam edecek mi?

Bitcoin'in, 30 bin doların altına düşüp yeniden 34 bin seviyelerine yükselmesinin ardından uzun vadede düşüşlerin sürüp sürmeyeceği merak edilmeye başlandı. JPMorgan stratejistleri konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

Ray Dalio Bitcoin satın aldığını açıkladı!

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates'in sahibi Ray Dalio, Bitcoin satın aldığını duyurdu. 

Fon haberi yön değiştirdi! Bitcoin fiyatları arttı!

ABD'li banka JPMorgan Chase'in, Bitcoin fonu kuracağıyla ilgili haberlerin yayılmasıyla kripto para fiyatları yeniden artmaya başladı.

JPMorgan Bitcoin fonu 2021 Haberi

JPMorgan Bitcoin fonu 2021

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimi Bitcoin bu defa ABD'nin büyük bankaları arasında yer alan JPMorgan'ın yeni fonuyla gündeme geldi.

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para haberleri yayımlayan CoinDesk'in haberine göre banka bazı varlıklı müşterilerine Bitcoin fonu sunuyor. 

Haberi yayımlayan CoinDesk'e yapılan açıklamada, henüz banka müşterilerinden herhangi bir yatırım alınmadığı, fakat bankanın yakın bir sürede danışmanlarla görüşmeler yaptığı bildirildi.

Bitcoin yeniden...