26 / 04 / 2024

kadıköy belediyesi göztepede nerede trampa yapacak

kadıköy belediyesi göztepede nerede trampa yapacak

Kadıköy Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantılarının ilk birleşiminde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Göztepe Mahallesi'ndeki iki ayrı parseldeki alanın trampa edilmesi teklifini oylayacak. İşte Kadıköy Belediyesi'nin trampa edeceği o alanlar...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

kadıköy belediyesi göztepede nerede trampa yapacak Haberi

kadıköy belediyesi göztepede nerede trampa yapacak


Kadıköy Belediye Meclisi'nin 7. Seçim Dönemi, 1. Toplantı Yılında yapacağı Temmuz ayı toplantıları 7 Temmuz 2014 Pazartesi ile 11 Temmuz 2014 Cuma tarihleri arasında yapılacak. 


Kadıköy Belediyesi, Göztepe Mahallesi'nde 504 pafta 5 parseldeki 7,50 metrekare alan ile yine aynı mahallede 504 ada 4 parselin trampa edilmesine karar verecek. İşte Kadıköy Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı gündemi;


GÜNDEM: 


"1.  Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, Göztepe Mah. 504 pafta, 5 parsel 7,50 m2 alanlı taşınmaz ile Göztepe Mah. 504 ada, 4 parselin imar planında yolda kalan 44,73 m2’lik alanının trampa edilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) fıkrasına göre değerlendirilmesi ile ilgili karar alınması ve işlemlerin gerçekleştirilmesi için Kadıköy Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklifi. 


2.  Destek Hizmetleri Müdürlüğünün, Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan 87 tane...