25 / 04 / 2024

kadıköyde elektrikler ne zaman kesilecek

kadıköyde elektrikler ne zaman kesilecek

İstanbul'da Tuzla'da ve Kadıköy'de bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak. Tuzla ve Kadıköy'ün bazı kesimlerine yarın elektrik verilemeyecek.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Köyde ev yapma maliyeti 2019!

Köyde ev yapma maliyeti inşaat türüne göre değişebiliyor. Köyde genelde basit inşaatlar yapılıyor. Peki, 2019'da köyde ev yapmak kaça mal olacak?

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı. İmar planı 30 Ekim'de askıdan indirilecek..

kadıköyde elektrikler ne zaman kesilecek Haberi

kadıköyde elektrikler ne zaman kesilecek

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 10 Mart'ta Tuzla'da 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, Orta Mahalle, Gazi, Lavanta, Çiğdem ve Atatürk sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak. 


Kadıköy'de ise saat 09.30-14.30'da, Fenerbahçe Mahallesi, Mehmet Şengün, Lalezar, Bozkır ve  Operatör Cemil Topuzlu sokaklarında elektrik kesintisi...