19 / 04 / 2024

kale çevresi kentsel yenileme ödemeler ne zaman yapılacak

kale çevresi kentsel yenileme ödemeler ne zaman yapılacak

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir 135 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki 135 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm projesine ilişkin harekete geçildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, kentler fiziksel ve işlevsel olarak değişir ve dönüşürken, İstanbul'da kentsel dönüşümün daha da önem kazandığını belirtti.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

kale çevresi kentsel yenileme ödemeler ne zaman yapılacak Haberi

kale çevresi kentsel yenileme ödemeler ne zaman yapılacak

Niğde'de hayata geçen Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşmaya varılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; belediye ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında anlaşma yapılan ve tapu devri gerçekleştirilen hak sahiplerinin nakit uzlaşma bedelleri TOKİ tarafından Ziraat Bankası Niğde Şubesi'ne isimlerine açılan hesaplara havale ediliyor.

 Diğer hak sahiplerinin ödemeleri ise belirlenen program dahilinde yapılmaya devam edilecek.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon...