19 / 04 / 2024

Kalekim Betonart Fresh

Kalekim Betonart Fresh

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Kalekim Betonart Fresh mekanların havasını yeniliyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen Kale Boya’nın brüt beton görünümlü dekoratif sıvası ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Kalekim 'Betonart Fresh' ile kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Omo deterjan 119 TL! 8 Mart 2023 Fiyat Listesi

Omo Active Fresh Toz Deterjan 5,5 kg paketin 159,95 TL’den 119,96 TL’ye düştüğü marketler zincirinde, Rinso Limon Karbonat 10 kg deterjan 194,90 TL’den 146,18 TL’ye, Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 kg. 43,90 TL’den 32,93 TL’ye indi. Peki başka hangi ürünler indirime girdi?

Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, şık tasarımlı Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, sahip olduğu Harvest Fresh, EverFresh+ teknolojileriyle meyve ve sebzelerin ilk günkü gibi taze kalmasını sağlar. Peki, Harvest Fresh, ne demek, Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+, multi mode, aero fresh teknolojileriyle öne çıkıyor. Peki, leke tutmayan inoks rengiyle mutfaklara şıklık katan 583630 EI kaç litre, en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 

Borsayı hareketlendirecek net kar! 9 ayda yüzde 186 arttı 

Kalekim, 3. çeyrekte piyasa beklentisi paralelinde kar açıkladı. Şirket için yapılan son tahminlere göre 89 milyon Türk Lirası kar beklentisi bulunurken şirket, 84 milyon Türk Lirası kar açıkladı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Kalekim Betonart Fresh Haberi

Kalekim Betonart Fresh

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kalekim’in Türkiye’de ilk kez ürettiği, kötü kokuları gideren dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, modern mekanların gözdesi olacak. Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya markasıyla sunulan brüt beton efektine sahip son kat kaplama ‘Betonart Fresh’, sadece mağaza, restoran, sanat galerisi, otel ve ofislerin iç cepheleri değil, aynı zamanda stil sahibi evlere kadar pek çok mekanda kullanılabiliyor.

Yaşam alanlarında sağlıklı bir atmosfer

Mimar, mühendis, usta ve tüketiciler için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Kalekim’in iddialı ürünü ‘Betonart Fresh’, kullanıma hazır olarak kova ambalajlarda satışa sunuluyor. ‘Betonart Fresh’, mekanları estetik brüt beton görünümüne kavuşturmasının yanı sıra, sigara, kızartma, amonyak gibi kötü kokularla birlikte kimyasal gazları da gidererek yaşam alanlarında sağlıklı bir atmosfer oluşturuyor. 

Kötü kokuları emen ve nemi...