26 / 04 / 2024

kanal istanbul ahmet davutoğlu

kanal istanbul ahmet davutoğlu

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Kanal İstanbul'a itiraz etmek tek başına puan kazandırmaz!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul projesine karşı çıkmasını kaleme aldı. İşte o yazı...

Kanal İstanbul, Montrö’yü etkiler mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ''Kanal İstanbul, Montrö’yü etkiler mi?'' konulu yazı kaleme aldı...

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Kanal İstanbul siyasi aparat haline geldi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında ''Kanal İstanbul projesinde gelinen son nokta''yı anlattı. İşte o haber...

kanal istanbul ahmet davutoğlu Haberi

kanal istanbul ahmet davutoğlu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını dile getire Ahmet Davutoğlu "Kanal İstanbul projesine ilişkin kaygılarımı Ocak 2018'de Cumhurbaşkanı'na ilettim, projeden vazgeçilmesi gerektiğini söyledim. İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" dedi.

Kanal İstanbul'un ÇED raporu yayınlandı!

Kanal İstanbul için kim ne...