26 / 04 / 2024

kanal istanbul arapça mesaj

kanal istanbul arapça mesaj

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Arapça 'Kanal İstanbul' mesajı!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'da Arapça yaptığı paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'dan çekildi" dedi...

Kanal İstanbul manzaralı olduğu iddia edilen evler satışa sunuldu!

Bazı internet sitelerinde İngilizce ve Arapça şekilde Türkiye’den ‘vatandaşlık garantili’ konutların pazarlaması yapılıyor. Bu siteler aracılığıyla Kanal İstanbul manzaralı olduğu ileri sürülen projelere de yer veriliyor. 

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Naci Görür açıkladı: Kanal İstanbul depremi tetikler mi?

Kanal İstanbul projesinin temelinin ne zaman atılacağı tarih için açıklama geldi, o tarih belli oldu. Projeyle ilgili tartışmalar devam ederken, her yaptığı açıklamayla gündem olan deprem uzmanı Naci Görür, Kanal İstanbul'un depremi tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak bilinene Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul ve müsilaj açıklaması!

"Kanal İstanbul, deniz salyasını azaltacak" diyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarıyla gündemde dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakan Karaismailoğlu'nun açıklamasına ilişkin konuştu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Paul Goble'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Ali Güller bugünkü köşesinde CIA’da uzman analist olan Paul Goble'ın Kanal İstanbul açıklamasını kaleme aldı. 

kanal istanbul arapça mesaj Haberi

kanal istanbul arapça mesaj

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Arap şirketlerin çevresinde yüzlerce dönüm arazi satın aldığı Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'dan çekildi” tweeti oldukça yankı yapmıştı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Kanal İstanbul hakkında İBB Sözcüsü Murat Ongun ve Katarlı medya patronu el Haşimi arasındaki tweet atışması devam ediyor. 
 


ARSA ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Payitaht Abdülhamit ve Diriliş Ertuğrul dizilerini Arapçaya çevirerek yayınlayan ALNOOR TV'nin Katarlı sahibi Abdullah bin Ahmed el-Haşimi, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un İBB'nin Kanal İstanbul'dan çekildiğini söylediği tweetini alıntılayarak cevapladı.

Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi, Türkçe olarak “Yine kanal etrafında arsa almaya devam edeceğiz, Türkiye ekonomisine destek vermeyen devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

ARSALARINIZDA TARIM YAPARSANIZ ANCAK…

CHP'li...