23 / 04 / 2024

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası açılış

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Açık Cezaevi Kurumu'nda hayata geçirilen "Kocaeli Açık Cezaevi Futbol Sahası" törenle hizmete girdi.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası açılış Haberi

Kandıra Açık Cezaevi futbol sahası açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kandıra'da bulunan Kocaeli Açık Cezaevi Kurumu'nda inşa ettiği sentetik çim halı futbol sahası törenle açıldı. Hükümlü ve cezaevi personelinin yararlanabileceği spor tesisindeki ilk maçın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük beraber yaptı. 


PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ 

Cezaevi yetkililerinin talepleri doğrultusunda hayata geçirilen futbol sahası açılış töreni, hükümlüler ve teknik personel tarafından yapılan çok amaçlı hizmet binasında gerçekleştirildi. Açılışta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Barosu Başkanı Sertif Gökçe, il protokolü, cezaevi yetkilileri ve çok sayıda hükümlü katıldı. 


İNSANA YAKIŞIR HALE GETİRDİK 

"Allah kimseyi cezaevine düşürmesin" sözleri ile konuşmasma başlayan Başkan Karaosmanoğlu, "Cezaevine düşen...