23 / 04 / 2024

Kanyon AVM çalışan sayısı

Kanyon AVM çalışan sayısı

Kanyon'un Genel Müdürü Eriç, Kanyon'un İstanbul'a açık havada alışverişi benimseten ilk lokasyon olduğunu belirterek, bunun İstanbul ve Anadolu'daki pek çok AVM'ye de ilham verdiğini söyledi.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanın umudu Temmuz'da ara zam oldu! Özel sektör temsilcileri bir bir açıkladı! İşte zam oranları...

Özel sektörde çalışan milyonlarca kişinin Temmuz ara zam bekleyişleri devam ediyor. Peki çalışanların Temmuz zammı ne kadar olacak? Çalışanların maaşları ne kadar artacak? İşte merak edilen ayrıntılar...

SGK'dan 10 yıl çalışan vatandaşlara müjde: Aylık 2500 TL maaş ile emekli olabilirsiniz

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen şartlar çerçevesinde 10 yıl çalışan vatandaşlar için 2500 TL malulen emeklilik imkanı sunulacağı belirtildi.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Çalışan annelere SGK’dan müjde! 1629 TL’lik destekte süre 5 ay daha uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu tarafından ortak yürütülen proje kapsamında 0-60 aylık çocuklarını anaokulu, kreş ya da gündüz bakımevlerine gönderen sigortalı çalışan annelere aylık 100 euro (Yaklaşık bin 629 TL) ödeme yapılıyor.

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi muafiyet uygulamasından faydalanabilen kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki, eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

Milyonlarca çalışan kişi emekli olmak için gün sayıyor ve hayal kuruyor. Son zamanlarda erken emeklilik fırsatları gündemden düşmüyor. Yasalardaki bazı kanunlara göre belirli koşulları sağlayanlara erken emeklilik fırsatı sunuluyor. 10 sene çalışana emeklilik fırsatı müjdesi geldi. İşte ayrıntılar..

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı...

Çalışan annelere müjde 1.531 lira ödeme yapılacak!

Devlet, kadın istihdamının artırılmasına ve çalışan kadınların iş hayatında kalmasına destek veriyor. Kadınların iş hayatındaki rollerinden vazgeçmemeleri için 2022 yılında maddi imkanı olmayan ailelere kreş yardımı yapacağını duyurdu.

Devletten dev destek! Çalışan anneye en az 22 bin TL ödeme!

Devlet, çalışan anneler için destekler vermeye devam ediyor. Devlet tarafından çalışan annelere süt ve emzirme parası, doğum, kreş yardımı, yarım gün çalışma desteği verilmeye devam edecek. Peki 2022 yılında annelere ne kadar destek ödemesi yapılacak?

Kanyon AVM çalışan sayısı Haberi

Kanyon AVM çalışan sayısı
AVM'nin ziyaretçi sayısı yüzde 27 arttı. ECZACIBAŞI ve İş GYO ortaklığıyla 2006 Mayıs'ta hizmete açılan Kanyon, bu yıl 9. yaşını kutluyor. Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç, düzenlenen basın toplantısında 9 yıldır popüler olmanın sırlarını ve önümüzdeki dönem projelerini anlattı. 


2015 HAREKETLİ GEÇİYOR 

Kanyon'un İstanbul'a açık havada alışveriş ve yaşamı benimseten ilk lokasyon olduğuna dikkat çeken Eriç, İstanbul ve Anadolu'da daha sonra açılan pek çok AVM'nin Kanyon u izlediğini ifade etti. Eriç, "Kanyon'da yaratılan ticaretin hacmi yaklaşık 500 milyon TL. Toplam ciro içinde, üç yılda (2012-14) Kanyon mağazalarının ortalama satış m2 verimliliği, aynı dönemdeki toplam enflasyon rakamının 20 puan üzerinde artış gösterdi. Kira gelirlerimizde de buna paralel bir artış gerçekleşti. Aynı dönemde misafir sayılarımız yüzde 27 arttı. Yılda 14 milyon misafir ağırlıyoruz"...