25 / 04 / 2024

karaköy meydan projesi

karaköy meydan projesi

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

karaköy meydan projesi Haberi

karaköy meydan projesi

Beyoğlu'nun Karaköy bölgesinde 1976'da vatandaşların hizmetine sunulan 600 araç kapasitesine sahip otoparkın yıkılmasına karar verildi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan Karaköy Meydan Projesi için Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak.

Akşam'da yer alan habere göre; 7 bin metrekare büyüklüğünde olan alan ise, Karaköy Meydanı ile bir araya gelecek. Kamunun açık alan ihtiyacının karşılanması için projeyle otopark altında yer alan işletmeler için hala yeni bir verilmedi. Projede çalışmaların tamamlanması ve ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor. 

“BU KADAR İNSANI MAĞDUR ETMELERİNE GEREK YOK”

2022'de yıkılacağı açıklanan otoparkın altında bulunan restoranlardan birinde çalışan Zeynep Turan, “Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Buradan çok kişi ekmek yiyor. Herkes esnaf. Yıkılırsa ne olacak bilmiyoruz. Yıkılırsa bize bir yer göstermeleri gerekir. Bu kadar insanı mağdur etmelerine gerek yok. İnşallah...