26 / 04 / 2024

karayolları arsası bornova

karayolları arsası bornova

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı Bornova'daki 27 bin 399 metrekare büyüklüğündeki yola cepheli arsanın sahibi Sancak ailesi oldu. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bir ağaç bile kesmeyeceğiz" dedi...

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Bornova'da 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kemalpaşa'daki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek..

Akça Holding Bornova arsasının imar planı askıda!

İzmir Bornova'da Akça Holding bünyesindeki Osman Akça Tarım Ürünleri'ne ait olan 10 bin 51 metrekarelik arsanın imar planı askıya çıkarıldı...

Zorlu, Zincirlikuyu eski karayolları binasının yerine gökdelen mi yapacak?

Zorlu Holding, Zorlu Center’in önündeki eski karayolları binasının yerine ‘yeni bir gökdelen’ dikmek istiyor. Karayolları binasının arsasına New York’taki ikiz kulelerin yerine yapılan gökdeleni dikmeyi planlayan Zorlu, yeni bilirkişi raporunu bekliyor.

Seyfi Dingil'den karayolları arsası açıklaması!

Son günlerde özellikle karayolları arsası üzerinden polemik yaratılmak istendiğine dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir metre avm, bir metre otel dahi yapılmayacak dedi.

Zincirlikuyu karayolları arazisine Zorlu Center!

Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasını satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Karayolları arazisine 'Zorlu Center'!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

2007 yılında Anadolu Yakası'nın Karayolları arazisi satışta!

2007 yılında Emlak GYO, Üsküdar Altunizade'de köprü girişindeki Karayolları arsasını satışa çıkarmış. Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 95 bin 939 metrekarelik arsa açık artırma usulü ile satılacakmış.

2007 yılında Zincirlikuyu arsasının fiyatı 460 milyon lira!

2007 yılında Bakanlar Kurulu, satılacak olan Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına 460 milyon 550 bin lira değer biçmiş. Satış fiyatına göre, 96 bin 505 metrekarelik arsanın metrekaresi 4 bin 72 liraya denk gelmiş.

2007 yılında Zincirlikuyu'da değer hesabı!

2007 yılında Özelleştirme İdaresi, Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasının satış fiyatını, danışman şirketlerden gelecek rapora göre belirleyecekmiş. Arsanın satış fiyatı Erdoğan tarafından onaylanan imar planına göre hesaplanacakmış.

2006 yılında Karayolları arsasına ilgi büyük!

2006 yılında İstanbul'un en değerli arsası olarak nitelendirilen Zincirlikuyu'daki Karayolları arsasına ilgi büyükmüş. 460 milyon 550 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan arsanın ihalesi için beş yatırımcı şartname almış.

2006 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsası satışa çıktı!

2006 yılında Bakanlar Kurulu, Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasının 96 bin 505 metrekaresini satışa çıkarmış. Metrekaresine 4.7 bin lira değer biçilen gayrimenkulün toplam değeri 600 milyon lirayı aşacakmış.

karayolları arsası bornova Haberi

karayolları arsası bornova
10 firmanın yarıştığı ihalede 76 milyon 300 bin lira ile en yüksek teklifi veren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bir ağaç bile kesmeyeceğiz" dedi. Karayolları 24. Şube Müdürlüğü sahası olarak bilinen 27 bin 399 metrekarelik arsa için nihai pazarlık görüşmeleri dün akşam Ankara'da yapıldı. İhaleye, Mehmet Gökdemir, İzmir Ortak Girişim Grubu, Gergül Yapı, Mistral Yapı, Kavuklar, Seza İnşaat, Özser, Femteks, Armesa-Murat Akdemir ile Liva İç ve Dış Ticaret olmak üzere 10 firma katıldı. İhaleyi, Sancak ailesinin sahibi olduğu Liva İç ve Dış Ticaret kazandı. Daha çok AVM tartışmalarıyla gündeme gelen Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nün Bornova Ağaçlıyol'daki 54 bin metrekarelik arsası için ihale ise gelecek hafta yapılacak. Folkart YapıYönetim Kurulu Başkam Mesut Sancak, "İzmir'e yaraşır bir projeyi hayata...