25 / 04 / 2024

Karşıyaka yalı tesisleri

Karşıyaka yalı tesisleri

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Karşıyaka Stadı için açılan iptal davası düştü!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düştü. Ocak 2014'te ihalenin iptaliyle ilgili olarak açılan dava Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi tarafından düşürüldü.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı modern hale getiriliyor!

Karşıyaka Başkanı Ali Erten dün Yalı Stadı inşaat alanında yöneticilerin ve firma sorumlulularının da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Erten, "Biz burada yoktan var etmiyoruz.

Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yarın klasik Pazar anlayışına son veren dev projeye start veriyor. Yenimahalle Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli yatırımı da olma özelliği taşıyan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor...

Karşıyaka Stadı için belediyeden bedelsiz yer tahsisi!

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stad alanı üzerine 15 bin kişilik yeni stadyum yapılması önündeki mülkiyetle ilgili engel Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 7 Eylül'de alacağı kararla kalkacak.

Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi!

Belediyelerin engellerine rağmen Karşıyaka Stadı'nın yapımı için start verildi. Mayıs başında yıkım başlıyor.Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları Mayıs'ta başlıyor!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın yenileme ihalesini alan Ali Acar İnşaat,yıkımın stattan başlatılmasını istedi.İnşaat firması da kulübün isteğine olumlu yanıt verdi. Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Karşıyaka yalı tesisleri Haberi

Karşıyaka yalı tesisleri

İzmir'in iki ezeli rakibinden Göztepe 95 yıldan beri kendisine ait ilk stada kavuşurken yeni stadı ilk isteyen kulüp olan Karşıyaka hayalleri suya düşmüş şekilde bekliyor. Karşıyaka Stadı'ndan sonra, Karşıyaka'nın Yalı'ya çizdirdiği stat projesiyle gündeme gelip aynı günlerde ihale edilen Göztepe Gürsel Aksel Stadı çalışmaları bitti. Göz-Göz, TOKİ'nin 218 milyon 900 bin TL'ye yaptırdığı 25 bin kapasiteli yeni stadında şimdiden yarım sezonluk tanesi 250 TL - 900 TL arasında değişen kombinelerden 17 bin, 24 bin - 105 bin Dolar arasında değişen localardan 35 adet satarak büyük kazanç elde etti. Kaf-Kaf ise son projesi 7 bin 223’ü koltuklu toplam 15 bin 741 kapasiteli olması beklenen stadıyla elindeki İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri projesi iptal edildi.

DHA'da yer alan habere göre; Karşıyaka, Onursal...