20 / 04 / 2024

kartal gayrimenkul fiyatları

kartal gayrimenkul fiyatları

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

Kartal'da icradan 2.7 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 20.İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da bulunan Hacı Zülfikar Apartmanı'nı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 2 milyon 760 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul fiyatlarında artış bekleniyor!

REIDIN tarafından 2018'in üçüncü çeyreği için hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, gayrimenkul fiyatlarında fiyat artış beklentisi yüzde 4 yükseldi.

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündüz Bayer be Yurdaer Kahraman ortaklığında kuurldu.

Prava Kartal lansman fiyatları!

Prava Kartal lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. İtibar İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 

ABD'de ticari gayrimenkul fiyatları yüksek!

Fed'in görev süresi dolan başkanı Janet Yellen, ABD'de hisse senedi ve ticari gayrimenkul fiyatlarının yüksek olduğunu açıkladı. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 1. çeyrek dönem sonuçlarına göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor. 

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisi azaldı!

REIDIN, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand ''Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin azaldığını söyleyebiliriz'' dedi. 

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Zer Kartal satış fiyatları!

Zer Kartal satış fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projede toplam 320 daire bulunuyor...

Orhantepe Prava Kartal Rezidans fiyatları!

Orhantepe Prava Kartal Rezidans fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor. Toplam 186 daireden meydana gelen Orhantepe Prava'da 25 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Versus Dragos Kartal satış fiyatları!

Versus Dragos Kartal satış fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal proje fiyatları 2017!

La Marin Kartal proje fiyatları 2017 kapsamında 567 bin TL'den başlıyor. Proje Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat imzasıyla yükseliyor...

kartal gayrimenkul fiyatları Haberi

kartal gayrimenkul fiyatları

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

DÖNÜŞÜME DEVAM
2007’yle birlikte markalı konut projelerinin inşa edilmeye başlandığı Kartal, bugün geldiği noktada Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinin arasındaki yerini aldı. Yerli ve yabancı birçok güçlü inşaat firmasının odağında olan bölge, son 10 yıldır gelişimini sürdürüyor. Gayrimenkul sektörünün güçlü oyuncularının akın ettiği Kartal, kentsel dönüşümde de iddialı. Dönüşümde İstanbul’un pilot bölgelerinden biri olan Kartal’da bugüne kadar yaklaşık 45 bina dönüştürülmek üzere yıkıldı.

KARTAL'IN AVANTAJLARI
Kartal’daki gelişim, Adalet Sarayı’nm ve Kadıköy-Kartal metro hattının açılmasıyla hızlı bir hal aldı. Bu iki etken nedeniyle bölge, çalışan kesimin ilgi odağı haline gelmeye başladı. Böylelikle markalı konut projelerine olan ihtiyaç...