19 / 04 / 2024

Kartal Meydanı

Kartal Meydanı

Başbakan Erdoğan, İstanbul trafiğini rahatlatacak 20 kavşak ve yolu açtı. Bugüne kadar 5 milyar liraya mal olan 240 yol ve kavşak yaptıklarını söyleyen Erdoğan, köprü ve havalimanına karşı çıkanlara tepki gösterdi

Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreni yapıldı!

Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreni yapıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, " Biz size sevdalıyız, bizim size aşkımız var. Bunların hayallerinin bile ulaşamayacağı yere bizim metro hatlarımız ulaşıyor " dedi...

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Soğanlık Meydanı tartışmalarına son nokta kondu!

Son günlerde çeşitli yayın organları tarafından Soğanlık Meydanı ile ilgili asılsız haberler yapılması üzerine Kartal Belediyesi'nden açıklama geldi. İşte o açıklama...

Tüm markalar Kartal'da Vista Çarşı ve Vista Meydan'da toplanıyor!

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran Propa Vista projesinde, site sakinleri tüm gündelik ihtiyaçlarını “Vista Çarşı”da karşılayabilecek; proje önünde tasarlanan “Vista Meydan” önemli bir buluşma noktası olacak..

Ümraniye Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren mağazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Düzenlenen törenle açılan Kartal Yuvası'nın internet sitesinden yapılan bilgilendirmede,'' Kartal Yuvası'nın en yeni mağazası Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası oldu" denildi.

Yakacık Meydanı'nı Kartallılar tasarlayacak!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK KARTAL işbirliği ile Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleşti. Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Yakacık Meydanı'nı Kartallılar tasarlayacak!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK KARTAL işbirliği ile Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleşti. Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği yarın!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK işbirliği ile 8 Eylül Salı saat:18:00’de Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleştirilecek.

Altınok Öz Ceviz Meydanı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ,, bu kapsamda, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi´nin ihalesi sonrası başlayan çalışmaların yapıldığı alana giderek incelemelerde bulundu.

Kartal Ceviz Meydanı'nda çalışmalar başladı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Öz: “İnsanların rahat yaşayacağı alanları yaratmak kent yöneticilerinin görevi olmalı.” dedi.

Kartal Ceviz Meydanı projesinin çalışmaları başladı!

Kartal’da hayata geçen meydan projelerinden en kapsamlısı olan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi için çalışmalara başlandı.

Kartal’da meydan projeleri devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Kartal Meydanı Haberi

Kartal Meydanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kartal Meydanı'nda 20 kavşak ve yolun toplu açılış töreninde konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne projelerden dolayı teşekkür eden Başbakan Erdoğan, "Beşiktaş'tan Kartal'a, Ümraniye'den Üsküdar'a kadar hem araçların hem de insanların kullanacağı alt yapıları sizlerle buluşturuyoruz. Bugüne kadar açtığımız yol ve kavşak sayısı 240'a ulaştı. Bunların yatırım bedeli 5 milyar TL" dedi. 2004'te İstanbul trafiğinde 2 milyon araç bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, şu anda bu rakamın 3 milyonu geçtiğini, ortalama yolculuk süresinin de 45 dakika olduğunu kaydetti. Erdoğan, "Bu yeni açtığımız 20 kavşak ve yol ile sürücüler öncelikle zamandan tasarruf edecek" dedi. 


SUSUZLUĞU BİTİRDİK 

İktidarları döneminde toplu taşıma alanında birçok yatırıma imza attıklarını söyleyen Erdoğan, muhalefete yüklendi. CHP'nin belediye başkanlığı döneminde İSKİ'nin mahallelere tankerler gönderdiğini, onlarla vatandaşa su dağıttığını hatırlatan...