27 / 04 / 2024

kartal yatırıları

kartal yatırıları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Öz, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

Silverline Ankastre, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım'da yerini aldı!

Kartal Belediyesi ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yaptı. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini aldı.

Fera Life Kartal yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı!

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul projesi Kartal’da yükseliyor. 2016 sonunda teslimi planlanan Fera Life Kartal projesi 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Kartal Bölge Platformu yatırımcıların ilgisini Kartal'a çekecek!

İstanbul en değerli bölgelerinden biri olarak değerlendirilen Kartal'da projeleri olan 5 büyük gayrimenkul markası bir araya gelerek 'Kartal Bölge Platformu'nu kurdu. Platform ilçeyi dünyaya tanıtacak, yatırımcıların bölgeye olan ilgisini artıracak.

Kartal Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Atatürk Caddesi, Esin Sokak, Yazgan İş Merkezi'nde kuruldu.

Bravo Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Bravo Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Atilla Genç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta G Plus Ofis Bloğu 'nda kuruldu.

Ender Yorgancılar: İzmir'de yatırımlar geriledi!

Ege Bölgesi Sanayi Odası ( EBSO ) Yönetim Kurulu Başkam Ender Yorgancılar, 2012 yılında uygulamaya giren yeni teşvik sisteminin haksız rekabet yarattığım öne sürdü ve İzmir'de yatırımlar geriledi dedi...

Murat Kurum: Kazlıçeşme ihalesi, yatırımcıların inşaat sektörüne güveninin göstergesidir!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arsa ihalesine ilişkin, ihalenin ülke ekonomisi, istikrarı ve inşaat sektörüne yatırımcıların güveninin en büyük göstergesi olduğunu kaydetti...

Kuveytli yatırımcıların arsa fiyatlarına etkisi nasıl oldu?

Mütekabiliyet yasasıyla Türkiye'ye akın eden yabancı yatırımcılar, özellikle yeni yeni değerlenmeye başlayan bölgelere yoğunlaşıyor. Emlak fiyatlarının hızla artmaya devam ettiği bölge, özellikle Kuveytli iş adamlarının ilgisini çekiyor.

Termik santraller için bazı yatırımcılar süre uzatımı istedi!

Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santralleri için aralarında Sabancı Holding, Aksa Enerji, Fransız GDF-Suez, IC İçtaş ve Limak'ın da yer aldığı bazı yatırımcılar süre uzatımı talebinde bulundular.

Kuveytli yatırımcılar arsa fiyatlarını arttırdı!

Mütekabiliyet yasasıyla Türkiye'ye akın eden yabancı yatırımcılar, özellikle yeni yeni değerlenmeye başlayan bölgelere yoğunlaşıyor. Emlak fiyatlarının hızla artmaya devam ettiği bölge, özellikle Kuveytli iş adamlarının ilgisini çekiyor.

Yabancılar Türkiye'de 15 milyar dolarlık AVM yatırımı yaptı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Sıcak para yabancıları cezbettiği için şu ana kadar 15 milyar dolarlık AVM yatırımı yaptılar. Acilen Perakende Yasasının çıkarılması gerekmektedir" dedi

kartal yatırıları Haberi

kartal yatırıları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 


Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen de eşlik etti. Başkan Altınok Öz’ün ilk durağı, Yakacık Havuz Sokak’ta yapımı devam eden park alanı oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, inceleme boyunca yetkililerden bilgi alarak, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.


Hangar’da inceleme 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün bir sonraki durağı ise, geçtiğimiz yıllarda ünlü sanatçı Adrian Villar Rojas’ın heykellerine ev sahipliği yapan ‘hangar’ alanı oldu. Başkan Altınok Öz burada da uzun süre incelemelerde bulunarak yetkilerden bilgi aldı.


Havuzlu Park 

Yakacık Havuz Sokak'ta inşası devam eden...