18 / 04 / 2024

kasım AVM Ciro Endeksi

kasım AVM Ciro Endeksi

Endeks, 2016 yılı kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,9 artarak 202 puana yükseldi. AYD Başkanı Belgü: "Ekim ayındaki yüzde 1'lik artış sonrası kasım ayındaki yüzde 6,9 yükseliş, aralık ayında ciroların daha da artacağına işaret ediyor" dedi.

AVM’lerde kiralanabilir alan ciroları Kasım'da ne kadar oldu? 

AVM'lerde kiralanabilir alan (metrekare) başına düşen cirolar, Kasım ayında İstanbul'da 6 bin 824 lira, Anadolu'da ise 4 bin 069 lira şeklinde oldu. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörü ciro endeksi Kasım'da 52,9 arttı!

Merakla beklenen rakamlara göre, inşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Kasım 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 52,9 arttı.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

İnşaat sektörü ciro endeksi 2019 Kasım'da yüzde 2.6 arttı!

İnşaat sektörü ciro endeksi, 2019 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ve takvim etkisinden arındırılmış olarak incelendiğinde yüzde 2,6 oranında artış gösterdi...

AVM ciro endeksi 2019 Kasım'da yüzde 20,1 arttı!

AVM ciro endeksi, 2019 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 20,1 artarak 352 puana ulaştı.

AVM ciro endeksi Kasım'da yüzde 21,6 arttı!

AVM’lerdeki perakende ciro endeksi Kasım ayında yüzde 21,6 artış gösterdi. Kasım ayında da metrekare verimliliğinde en yüksek artış yine hipermarket kategorisinde yaşandı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

AVM ciro endeksi Kasım'da yüzde 19,3 arttı!

Alışveriş Merkezleri ciro endeksi, Kasım 2017'de yüzde 19,3 arttı ve 241 puana çıktı.

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi.

Atakule AVM dava duruşması 23 Kasım'da görülecek!

Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından Atakule GYO aleyhine açılan davanın dünkü duruşması yapıldı. Davaya yeni bir bilirkişi atandı ve o nedenle yeni dava duruşması 23 Kasım'da görülecek.

AVM Ciro Endeksi Kasım'da yüzde 6,9 arttı!

Endeks, 2016 yılı kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,9 artarak 202 puana yükseldi. AYD Başkanı Belgü: "Ekim ayındaki yüzde 1'lik artış sonrası kasım ayındaki yüzde 6,9 yükseliş, aralık ayında ciroların daha da artacağına işaret ediyor" dedi.

Akbatı AVM'nin Kasım kira döviz kuru 3,00 TL'de sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformun'da kira kuruyla ilgili açıklama yaptı. Akbatı Alışveriş Merkezi'nin Kasım ayı kirasında dolar kurunu 3,00 TL'de sabitledi.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

kasım AVM Ciro Endeksi Haberi

kasım AVM Ciro Endeksi

Alışveriş merkezleri (AVM) Ciro Endeksi, 2016 yılı kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,9 artarak 202 puana yükseldi.


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research Company tarafından oluşturulan AVM Endeksinin 2016 yılı kasım ayı sonuçları açıklandı.


Verilere göre AVM Ciro Endeksi, kasım ayı itibarıyla bir önceki yılın aynı dönemiyle enflasyondan arındırılmadan karşılaştırıldığında yüzde 6,9'luk bir artışla 202 puana ulaştı.


AVM'lerde kiralanabilir alanlarda metrekare başına düşen cirolar, Kasım 2016 döneminde İstanbul'da 869, Anadolu'da 703 lira olarak gerçekleşti. Türkiye geneli metrekare verimliliği aynı dönemde 770 liraya yükseldi. 


Endeks kategoriler bazında geçen yıl kasım ayında bir önceki yılın aynı ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 7'lik artış gösterdi. Kategoriler bazında en yüksek ciro artışı yüzde 24 ile ayakkabı-çanta kategorisinde gerçekleşti.


Aynı dönemde giyim ciroları...