24 / 04 / 2024

kayı holding cezayir projesi

kayı holding cezayir projesi

Cezayir'in Bechar kentinde özel bir Türk şirketi bünyesinde askeri hastane inşaatında çalışan 90 Türk işçi maaşlarını alamadığı iddiasıyla iş bırakma grevine başladı. 

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Rönesans Holding, PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Rönesans Holding, 2018 yılına ilişkin mali kayıtlarının denetlenmesi için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Kayı İnşaat THY'nin Cezayir’deki ofisini tamamladı!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik şirketleri arasında faaliyetlerini sürdüren Kayı İnşaat,  THY'nin Cezayir’deki ofisini tamamladı.

kayı holding cezayir projesi Haberi

kayı holding cezayir projesi

Cezayir’in Bechar kentinde özel bir Türk şirketi bünyesinde askeri hastane inşaatında görevli Türk işçiler birikmiş ücretleri alamadıkları için 28 Kasım tarihinde greve başladı. Sözcü'de yer alan habere göre, inşaatta görevli işçiler yaşadıklarını sorunlar ve grev hakkında bir basın açıklaması yaptılar.

“MAAŞ ALAMIYORUZ”

Grup adına açıklama yapan bir işçi, 12 aydır maaşlarını alamadıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

“İçeride biriken maaşlarımızın 12 ay olduğunu belirtmek istiyoruz. Maaşlarımızın düzensiz ödenmesi, başka bir deyişle ödenmemesi durumu yaklaşık 1.5 yıllık süreçtir. Bahsi geçen süreçte Kayı inşaat firması sürekli biz çalışanlardan maaş ödemesinin esnetilmesi ile ilgili destek talep etmiştir. Bu talep doğrultusunda biz çalışanlar Kayı inşaat firmasına belli zaman dilimlerinde desteğimizi vererek ödemelerin belirtilen esnemeler çerçevesinde kabul ettik. Ancak verilen sözler tutulmadı. Firma maaşlarımızı ödemeye yönelik hiç bir aksiyon...