26 / 04 / 2024

Kayseri 2015 yatırımları

Kayseri 2015 yatırımları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm ilçeleri ziyaret ederek yapılan yatırımları yerinde inceleyecek. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'nin ilçelerinde yatırım toplantıları da yapacak.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Kayseri Sarız'a 17 milyon TL'lik yatırım!

Sarız'da düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere toplam maliyeti 17 milyon lirayı bulan bir dizi yatırımın temeli atıldı, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapıldı

Kayseri Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli cumartesi atılacak!

KASKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu hattının açılışının yapılacağı 21 Mart Cumartesi günü ayrıca atıksu arıtma tesisinin de temeli atılacak. Bu tören de saat 13.00'de başlayacak.

Kayseri'de 2015 yatırımlarının planlaması yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, daha güzel bir Kayseri için mesai ve tatil mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Başkan Mehmet Özhaseki, yatırımcı birimlerle Erciyes'te bir toplantı yaptı. Toplantı akşam başladı, sabah saatlerine kadar devam etti.

Kayseri 2015 yatırımlarında ilk hedef Talas!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Talas'a yatırımları 2015 yılında da devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla Talas'a yapılacak olan hizmet ve yatırımlarla ilgili bir toplantı yapıldı...

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri 2015 yatırımları Haberi

Kayseri 2015 yatırımları


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Mart 2014 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan 11 ilçe ve mahallelerinde olağanüstü bir hızla çalıştıklarını vurgulayarak, "11 ilçe ve bağlı mahallelerinde bugüne kadar 704,8 kilometre yol yaptık. Yine ilçelerimiz ve mahallelerine 496 bin m² kilitli parke döşedik. Halen 11 ilçemizde; Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız 51 noktada, Fen İşleri Daire Başkanlığımız 42 noktada, Yapı Kontrol Daire Başkanlığımız 35 noktada, Park Bahçeler Daire Başkanlığımız 32 noktada ve KASKİ Genel Müdürlüğümüz 176 noktada çalışıyor. Toplam 336 yerde Büyükşehir Belediyesi'nin levhası dikili ve yatırımlarımız sürüyor. Bunların tamamı projeli ve trilyonluk işler. İlçelerde yaptığımız küçük işlerin hiçbiri bu rakamlara dahil değil" açıklamalarında bulunmuştu.

Başkan Çelik, şimdi tek tek ilçeleri ziyaret ederek dile getirdiği bu yatırımları yerinde görecek. Yatırım ekibi...