26 / 04 / 2024

kayseri kadın inşaat işçisi

kayseri kadın inşaat işçisi

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Yusufeli Barajı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Acu, Yusufeli Barajı için yapılan programlamada gövde betonunun 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Rusya'nın inşaat sektöründe durgunluk devam ediyor!

Ekonomik zorlukların devam ettiği Rusya'nın inşaat sektöründe iş hacmi bu yılın ilk 6 ayında yüzde 1 azalış kaydetti. 

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Cumhurbaşkanı Taksim'deki opera binasının inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami ve AKM yerine yapılacak olan opera binasının inşaat alanında incelemede bulundu...

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'ın inşaatı başlıyor!

KİPTAŞ, Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde konumlandırdığı 1508 adet konuttan meydana gelen 3. Etap'ın inşaatına başlıyor..

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

kayseri kadın inşaat işçisi Haberi

kayseri kadın inşaat işçisi

Kayseri'de daha önce inşaat ustalığı yapan Emir Metin, muhtarlık seçimlerini kazandıktan sonra mahalle işleri ile ilgilenirken, eşi Fatma Metin de inşaat işleri ile ilgileniyor.

Emir Metin muhtar olmadan önce, eşine yardım ederek inşaat işlerini öğrenen 2 çocuk annesi Fatma Metin, eşi muhtar olduktan sonra onun mesleğini kendisi yürütmeye başlayarak inşaat işlerinde daha sıkı çalışmaya başladı.

Erkeklere örnek oluyor

En Son Haber'de yer alan habere göre, 5 yıldır inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak ve laminant parke işlerini başarılı bir şekilde yapan Fatma Metin, erkek meslektaşlarına da örnek teşkil ediyor. Yaptığı işler takdir edilen Fatma Metin, çevre mahallelerden de inşaat işleri alıyor.

Çevre köylerden iş alıyor

Fatma Metin, eşi muhtar olmadan önce inşaat işlerine beraber gittiklerini söyleyerek "Artık eşim...