29 / 03 / 2024

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması!

2021 Yılı Kayseri Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Mehmet Özhaseki’nin bağ evi Kayseri’yi karıştırdı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

Mehmet Özhaseki: Gecekondusu olmayan bir şehir bıraktım!

kayseri'de yaptığı hizmetleri anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Taşra gibi görünen yarıdan fazlası gecekondu bir şehri bırakırken Paris ile yarışacak bir şehir bırakarak ayrıldım'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de 100 bin evi davullu zurnalı yıktık!

Seçim çalışmaları kapsamında Kayserililer ile buluşan AK Partili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanı olduğu dönemde 100 bine yakın evi kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını anlattı.

Mansur Yavaş: Çılgın değil, akıllı projeler yapacağım!

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile polemiğe girmek istemediğini söyleyen Mansur Yavaş, Ankara için “çılgın" değil “akıllı" projeler üreteceğini söyledi.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu Haberi

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu


Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yeni Sahabiye’nin modern yüzüne yakışır bir şekilde  hayırsever iş adamı Mehmet İlgü tarafından inşa ettirilen  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı. 

YAPILANLARI GÖRÜNCE İNSANIN KAYSERİLİ OLASI GELİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yapılan Mehmet İlgü İlkokulu ve Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtım programında açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Başkanımızın anlattıklarına bakarak insanın Kayserili olası geliyor. Gerçekten şehrinizle ne kadar övünseniz azdır. Türkiyenin hemen hemen bütün şehirlerini dolaşıyoruz. Kayseri kadar hayırseverlerinin güçlü olduğu Kayseri kadar...