25 / 04 / 2024

kayseri modern taksi durakları ihalesi

kayseri modern taksi durakları ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. İhaleye toplamda 5 firma katıldı, sonuçlar henüz açıklanmadı.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Düzceli taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor!

Şehir merkezinde faaliyet gösteren taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor. Düzce Belediyesi tarafından yeni model taksi yazıhanesi Hastane taksiye konuşlandırıldı.

Kayseri kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm ile binaların modern ve sağlıklı olduğunu söyledi. Büyükkılıç, yatırımların yakından takip edildiğini belirtti.

Kayseri Kocasinan'a modern şadırvanlar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu çerçevede Turgut Reis Camii ’sinde yapılan Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan ve aynı zamanda son derece modern çizgilere sahip kemerli şadırvanı yerinde inceledi.

kayseri modern taksi durakları ihalesi Haberi

kayseri modern taksi durakları ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ATM'li modern taksi duraklarını yaygınlaştırıyor. Muhtelif yerlerdeki 8 adet ATM'li taksi durağının yapım işi ihale edildi. 


Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern durakların yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı. 

Yaklaşık maliyeti 835 bin 927 TL olan 8 adet ATM'li taksi durağının yapılması ihalesine 5 firma katıldı. 


İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Bayer Mühendislik: 628 bin 491 TL 

Göker Gözütok Mühendislik: 707 bin 543 TL 

Gökışığı İnşaat: 799 bin 931 TL

Başaran İnşaat: 845 bin TL 

Sinan İnşaat: 1 milyon 092 bin TL İhale, tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak


Deniz Postası...