28 / 03 / 2024

Kayseri Tomarza 2 etap teslim

Kayseri Tomarza 2 etap teslim

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri Tomarza 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Tomarza’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Tomarza’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Kocasinan'da 37.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 37 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 21 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa sundu.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Tomarza 2 etap teslim Haberi

Kayseri Tomarza 2 etap teslim

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında 277 daire yeni sahiplerine teslim ediliyor.

Anadolu Ajansı'ndan Murat Gürbüzler'in haberine göre; Tomarza  2. etap TOKİ konutlarında 277 daire sahibine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Yetkililer, hak sahiplerinde anahtarını teslim ettikleri dairelerini gezerek, varsa eksikleri tespit etmelerini istedi0. Yoğunluk oluşmaması için anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.