24 / 04 / 2024

Kazakistan YDA Grup

Kazakistan YDA Grup

YDA Group'un yurtdışı faaliyetlerindeki en önemli kilometre taşını Kazakistan oluşturuyor. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, yaptıkları pazar araştırmasında Kazakistan'da yatırım yapmanın önemini gördüklerini belirtti.

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

YDA Group, Kazakistan projelerini devam ettirecek!

YDA Group'un yurtdışı faaliyetlerindeki en önemli kilometre taşını Kazakistan oluşturuyor. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, yaptıkları pazar araştırmasında Kazakistan'da yatırım yapmanın önemini gördüklerini belirtti.

Söğütözü Residence nerede?

YDA Grup imzası ile hayata geçirilen Söğütözü Residence projesi toplam 6 blok halinde yükseliyor. 3 bloğu ticaret biriminden oluşacak olan Söğütözü Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

Park Avenue güncel fiyat listesi!

YDA grup imzası ile yükselen Ankara Park Avenue Evleri 'nde yer alan dairelerin 2017 yılının Temmuz ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. İşte Park Avenue güncel fiyat listesi...

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

Kazakistan YDA Grup Haberi

Kazakistan YDA Grup

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bugün bu kararımızda hiç yanılmadığımızı daha iyi görüyoruz. O tarihten bu yana başarılı projelere imza attık, umarım daha uzun yıllar da atmaya devam edeceğiz. Daha önceki dönemlerde Kazakistan'da iş yapan bazı Türk firmaları Türkler'e karşı bir önyargı oluşmasına sebep oldu. Ancak bizim gibi yaptıkları projeleri tamamlayan firmalar, bu önyargıyı bir nebze olsun sildi.  Önümüzdeki yıllarda da Kazakistan'da farklı projelerde yer almaya devam edeceğiz" dedi. 

Kazakistan'da 2001'den bu yana faaliyet gösterdiklerini ve EXPO 2017 projesinde de yer almayı planladıklarını söyleyen Hüseyin Arslan, ülkenin bina inşaat projeleri yerine eski sanayi tesislerinin renovasyonu ve istihdam artırıcı yatırımlara öncelik vereceğini ifade etti. Bu proj elerde yer almayı hedeflediklerini belirten Arslan, Kazakistan'ın geleceğinin çok parlak olduğunu söyledi. Arslan,...