29 / 03 / 2024

keçiören adli tıp arsası ne olacak

keçiören adli tıp arsası ne olacak

Ankara Keçiören Şefkat Mahallesi' nin sakinleri, Etlik semtine taşınması gündemde olan Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı' nın boş kalacak arsasına okul yapılmasını istiyor...

Adli Tıp Kurumu duyurdu. İş arayanlara büyük fırsat. 221 personel alınacak

Adli Tıp Kurumu 221 personelin sözleşmeli olarak işe alınacağını duyurdu.

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Ankara Keçiören'de Nisan'da bin 194 konut satıldı!

TÜİK Keçiören'i Nisan ayında Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe alarak açıkladı. Keçiören'de Nisan ayında toplam bin 194 konut satıldı.

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

keçiören adli tıp arsası ne olacak Haberi

keçiören adli tıp arsası ne olacak

Keçiören Şefkat Mahallesi sakinleri, araziye rezidans yapılacağı söylentilerinin dolaştığını dile getirirken, Şefkat Mahallesi'nde okul ve oyun alanı ihtiyacının had safhada olduğunu da belirtiyor. 


Keçiören Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi üzerindeki arazide faaliyetlerini sürdüren Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı'nın kampüsündeki Adalet Bakanlığı Ankara Çocuk Eğitim Evi Sincan'a taşınmıştı. Boşalan bina ise Bakanlığın aday memurlara eğitim verdiği birime ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra alan içinde memurların kaldığı lojmanlar da bulunuyor. Adli Tıp Kurumu'nun Keçiören Etlik semtinde temeli atılan şehir hastanesinin bulunduğu alana taşınması planlanıyor. Taşınma işlemi gerçekleşmeden Adli Tıp Kurumu'nun bulunduğu araziye konut projesi yapılacağı söylentileri yayıldı.



OYUN ALANLARI KISITLI

Şefkat Mahallesi sakinleri ise mahallelerinde okul ihtiyacı bulunduğunu dile getirerek, bölgede farklı bir proje yapılmasına kesinlikle karşı olduklarını belirtti. 

Mahalledeki çocukların oyun...