26 / 04 / 2024

Kent Bilgi Sitemi indirme 

Kent Bilgi Sitemi indirme 

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'dan bilgi aldı.

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

İpekyolu Belediyesi'nde ‘Cbs Ve E-İmar' uygulaması başladı!

Van’ın İpekyolu Belediyesi; çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde üç boyutlu kent bilgi sistemi ile büyük kolaylık sağlayan CBS ve e-imar uygulamalarını hayata geçirdi.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mehmet Özhaseki: Belediyelerin imar çalışmalarına proje desteği veriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İller Bankası Yönetim Kurulu toplantısında konuştu. Bakan Özhaseki, "Birçok küçük belediyenin imar, harita, jeoteknik çalışmalarına, kent bilgi sistemiyle ve üst yapıyla ilgili çalışmalarına proje desteği veriyoruz." dedi.

Van'da 3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi devreye girdi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının uzun zaman önce hizmete alınan ve bir türlü vatandaşın kullanımına sunulamayan ‘3 Boyutlu Kent Bilgi Sistemi’ni devreye soktu.

Ereğli, Kent Bilgi Sistemi ile şekilleniyor!

Konya Ereğli Kent Bilgi Sistemi çalışmaları son hızla devam ediyor. Ereğli’nin dört bir yanının ’röntgenini’ çeker nitelikte sürdürülen çalışmalar kapsamında kurulan saha ekipleri ilçeyi gezerek bilgi topluyor.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

Kahramanmaraş Kuyumcu Kent'in inşaatı hızlandı!

Kahramanmaraş'ta inşaatına 6 ay önce başlanılan Kuyumcu Kent projesinin yapımı hızlandı. Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Bilgi Sitemi indirme  Haberi

Kent Bilgi Sitemi indirme 

Düzce Belediyesi, İnternet sitesinden yayınladığı Kent Rehberi ile vatandaşların tapu işlemlerine kolaylık sağlamaya hazırlanıyor. Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre; Vatandaşlar Kent Rehberi sistemi ile adres, adres kodu, ada-parsel, yapı, kapı numarası, şehirdeki önemli yerler ve bunun gibi birçok veriye belediye internet sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşabiliyor. Yüzde 95 oranında güncel verilerle hizmet sunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, verilerini sürekli güncelliyor. 

ADRES KODU DÖNEMİNE HAZIRIZ 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kent Bilgi Sistemi servisi tarafından yürütülen Kent Rehberinde vatandaşlar ayrıca İmar Planlarına ve bilgilendirme amaçlı İmar Durumu belgesine de erişim sağlayabiliyor. 

Diğer yandan Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, yakın zamanda hayata geçirilecek olan adres yerine adres kodu dönemine de hazırlığını tamamladı. Türkiye genelinde adres kodları; DASK, Esnaf Sicil Kayıtları, Tapu işlemleri,...