26 / 04 / 2024

kentplus fikirtepe ne zaman

kentplus fikirtepe ne zaman

Kadıköy Fikitepe'de 25 katlı 3 blok 1,561 daireden meydana gelen Kent Plus Kadıköy'den yıl sonuna kadar alınan daire ile yüzde 30 kazanç garantisinden yararlanılıyor.

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Bakanlık Fikirtepe'de sahaya indi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'de bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla kurduğu irtibat ofisi hizmet vermeye başladı. Ali Nuhoğlu, "Hak sahipleri ile yüklenici firmalar arasındaki sorunların çözüleceğini umuyoruz." dedi. 

Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitliğe başlıyoruz!

Kentsel Tasarım Semineri'ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Fikirtepe kentsel dönüşümü ile ilgili "Şimdi bir sürü insan batmış, evinden ayrılmış ve dışarıda insanlar artık kira yardımı da alamamaya başlamışlar. Bakanlık olarak gittik şimdi müteahhitliğe başlıyoruz." dedi.

Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları!

Transform Fikirtepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Peki Transform Fikirtepe satılık ev fiyatları ne kadar?

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe ev fiyatları!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Transform Fikirtepe ev fiyatları ne kadar?

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

163 blok halinde yükselen Kentplus Yalova projesi 383 bin 500 metrekare inşa ediliyor. Proje Emay İnşaat tarafından TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Kentplus Yalova Evleri ne zaman teslim?

kentplus fikirtepe ne zaman Haberi

kentplus fikirtepe ne zaman

Kişiye özel ödeme planları, zengin ulaşım imkanları, İstanbul'un önemli merkezlerinden birinde oluşu ve yüzde 30 prim garantisi ile hayata gelen proje 2016 yılının Aralık ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek.


Sadece yıl sonuna kadar geçerli olacak olan kampanya dahilindeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak planlandı.


Fikirtepe Kent Plus Kadıköy projesinde peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kent Plus Kadıköy projesinde firma bünyesinde 36 ay 0 faizle taksitlendirme seçeneği de bulunuyor.


Kent Plus Kadıköy'de daire fiyatları;

1 oda 1 salon daireler 503 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 865 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.


Kent Plus...