19 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm Dündar Yetişener

kentsel dönüşüm Dündar Yetişener

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, kentsel dönüşüm sürecinde binaların ileri tekonoloji ürünlerle yapılması halinde Türkiye'nin kentsel dönüşümde geriden gelmeyi avantajlı bir konuma çevirebileceğini söyledi..

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Hedefimiz tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Mustafa Dündar: Örnek kentsel dönüşüm yapıyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 140 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projede bin 769 konut ve 202 ticari alanın bulunacağının da bilgisini verdi.

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm önce zihinlerde yapılıyor!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin köşe yazarı Ersel Peker bugünkü yazısında Mustafa Dündar'ın kentsel dönüşüm çalışmalarını konu aldı. İşe o yazı...

Kentsel dönüşümün asıl gayesi riskli binaları sağlamlaştırmaktır!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında örnek daireyi gezerek bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün asıl gayesinin deprem bölgesinde olan riskli binaları sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm buluşması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilk etapta Soğanlı’da başlatılan ‘kentsel dönüşüm’ uygulamasındaki süreci, bugün gazetecilere anlatacak. Uygulama sahasında, bilgilendirme olacak. Kentsel dönüşümün geleceği de, gündeme gelecek.

kentsel dönüşüm Dündar Yetişener Haberi

kentsel dönüşüm Dündar Yetişener

Ulaştığı 52.5 milyar dolarlık büyüklükle sektörün yüzde 75'ni temsil eder hale gelen Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılacak binaların ileri tekonoloji ürünlerle yapılması halinde Türkiye'nin kentsel dönüşümde geriden gelmeyi avantajlı bir konuma çevirebileceğini söyledi. 


Dönüşüm yapılacak binalarda yeni teknoloji kullanılması gerektiğine dikkat çeken Yetişener, "6.5 milyon bina yenilenecek. Bu binalarda bugünün malzemesi yerine ileri teknoloji ürünü Ar-Ge'ye ve inovasyona dayalı yenilikçi ürünler kullanılırsa yapılan binalar daha uzun ömürlü olur. Bundan Türkiye kazanır. Eğer geçmiş dönem teknolojileriyle üretilmiş malzemelerle kentsel dönüşüm yapmaya kalkarsanız 20 yıl sonra bu ülke yine kentsel dönüşümü konuşacak. O zaman belki kentsel dönüşüm için malzeme de bulunmayacakO nedenle bu geriden gelmenin avantajlarını kullanıp bir adım öne geçelim"...