28 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler

Devlet kentsel dönüşüm ile taşınmaz sahiplerine ve kiracılara 18 ay boyunca kentsel dönüşüm kira yardımı veriyor. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri geçtiğimiz aylarda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler!

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alabilmek için hangi belgeler gerekiyor?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapıların hak sahipleri Bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımı nedir?

Anlaşma yapılarak tahliye edilen yapıların maliklerine, kiracılarına veya işyeri sahiplerine Bakanlık tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı nedir? Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda oturan vatandaşların anlaşmalı olarak evlerini boşaltması durumunda devlet tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kiira yardımı şartları neler?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşüm projesinden faydalanarak evini yıktıran vatandaşlara devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, kira yardımı için nasıl başvuru yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar nelerdir?

Hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında sağlanan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Peki, hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022!

Kentsel dönüşümde sunulan finansal desteklerden kira yardımı almak isteyenler şartları merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almayı düşünen vatandaşlar başvuru adımlarını araştırıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli yapısını boşaltan hak sahiplerine verilen destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı!

''2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı'' diyen ev sahipleri bu haberimiz sizin için. İşte sorgulama ekranı ve tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi durumlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyen vatandaşlar destek alabilmek için kentsel dönüşüm kira yardımını araştırıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru işlemlerini araştırıyor. İşte 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu ayrıntıları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler Haberi

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kentsel dönüşüm ile taşınmaz sahiplerine ve kiracılara kentsel dönüşüm kira yardımı desteği sunuluyor. Kira yardımı illere göre değişiklik gösteriyor. Peki kira yardımı almak için ne yapılmalı, nereye başvurulmalı?

18 AY ÖDEME

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında kira yardımı süresi 18 ay olarak açıklandı.

NEREYE BAŞVURULACAK?

Riskli yapı olarak tespit edilen ve yıkılmasına karar verilen riskli yapılarda oturan kişiler tahliye tarihiyle birlikte 1 yıl içerisinde, riskli yapının yıkıldığı tarih itibariyle 3 ayda yaşadıkları ilçe ve illerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müdürlüklerine ya da belediyelere başvuru yapabiliyor.

İSTENEN BELGELER NELERDİR?

Kentsel dönüşümde kira desteğinden faydalanmak için;
1- Islak imzalı kentsel dönüşüm başvuru dilekçesi,
2- Nüfus cüzdanının fotokopisi, yetkililer tarafından onaylanan riskli yapı tespit raporu,
3- Taşınmazın tapusu...