23 / 04 / 2024

Kepez sanayi tapuları

Kepez sanayi tapuları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile kat kat değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapular teslim edildi. 

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Kepez esnafının tapu sevinci!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede faaliyetlerine devam eden inşaat malzemecileri esnafına tapularını teslim etti.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Kepez'de sanayi esnafına tapular dağıtıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mülkiyet sorunları çözülen, plan revizyonları ile kat kat değer kazanan sanayinin 48 hak sahibi esnafına tapular teslim edildi. 

İzmir KOSBİ'de 2. etap tapuları teslim edildi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ), yapılan parselasyon çalışmaları kapsamında ikinci etabın tapuları da sahiplerine törenle teslim edildi.   

Kepez sanayi tapuları Haberi

Kepez sanayi tapuları

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün girişimleri ile hisseli tapuları şahsi tapuya dönüştürülen ve Sanayi Sitesi’ne bire beş değer kazandıran tapular hak sahiplerine verildi. 

Büyük bir emeği ortaya koyduklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Dokuz yılımız hep böyle geçti. Gerek genel kurulda, gerekse bu toplantılarda ortaya çıkardığımız enerji ile bir çok hizmeti sanayimize getirdik. Antalya sanayimiz, Türkiye’nin en güzel sanayilerinden biri haline geldi. Bizim burada yaptığımız altı çizilecek iki önemli hizmet var. Bunlardan birincisi gece kondu probleminin çözülmesiydi, bunun için çok çalıştık ve sanayi alanındaki tahliyeleri gerçekleştirdik. Baraj Mahallesi ve Kepez’in farklı mahallelerinden buradaki gece kondudaki vatandaşlarımıza yer göstererek kentsel dönüşüm ücretlerini almaları için çalıştık ve bunu da başardık. İkinci önemli hizmetimiz ise kamyon garajı sorunuydu. Bunu da yine...