16 / 04 / 2024

Kepez Ünsal Mahallesi gecekondu sorunu

Kepez Ünsal Mahallesi gecekondu sorunu

İmar düzenlemeleriyle çehresi değişen Ünsal Mahallesi’nde miting düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduculara müjde verdi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez Belediyesi'nden 16.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Sinan ve Gazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 16 milyon 820 bin TL olarak belirlendi. 

Kepez Ünsal Mahallesi gecekondu sorunu Haberi

Kepez Ünsal Mahallesi gecekondu sorunu

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan Ünsal Mahallesi gecekonducularının sorununun çözüldüğünü müjdeledi.


İmar düzenlemeleriyle çehresi değişen Ünsal Mahallesi’nde miting düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduculara müjde verdi. Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerin olumlu netice verdiğini duyuran Tütüncü, “Bundan 1 yıl evvel yine sitedeki gecekonducularımızla bu problemi çözeceğimizi vaat etmiştik. Şimdi yaklaşık 7- 8 aydır yeni bir projenin üzerinde çalışıyoruz. Bu projenin üzerindeki tüm hemşerilerimize yaşadıkları sorunların, Büyükşehir ile Kepez Belediyeleri işbirliğiyle, tarihin karanlık sularına gömüldüğünü ilan ediyorum. Tüm gecekonducu hemşerilerimize hayırlı olsun.” diye müjdesini verdi.

Coşkuyla karşılandı

Eşi Dr. Ayşe Tütüncü, belediye bürokratları ve AK Parti Kepez teşkilatının katıldığı mitingde coşkuyla karşılanan Başkan Tütüncü, mahalle meydanında kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşı selamladı. Bayraklar ve...