24 / 04 / 2024

Keşan Belediye Meclisi ekim toplantısı 2019

Keşan Belediye Meclisi ekim toplantısı 2019

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Deprem riski taşıyan Keşan Belediye Binası tahliye edilecek!

Edirne Keşan'da yer alan eski belediye binası hakkında deprem riski taşıması nedeniyle tahliye kararı alındı.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde imar konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde merkez ilçeler için hazırlanan 1/5 bin ölçekli Nazım İmar Planları görüşüldü.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Çatalca Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Çatalca Belediye Meclisi yarın saat 10.30'da Çatalca Belediyesi ğMeclis Salonunda olağanüstü olarak toplanacak.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

İskenderun Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İskenderun Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda olağanüstü olarak toplandı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Beykoz Belediye Meclisi 8. dönemin ilk olağan toplantısını Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Bafra Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Bafra Belediye Meclisi olağan Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri masaya yatırıldı.

Keşan Belediye Meclisi ekim toplantısı 2019 Haberi

Keşan Belediye Meclisi ekim toplantısı 2019

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı 3 Ekim Perşembe günü düzenlendi. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu önderliğinde düzenlenen Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantı, saat 15.00'te başladı.

Keşan Postası'nda yer alan habere göre; toplantıda CHP'li Meclis Üyesi Feridun Tümer ile AK Parti'li Meclis Üyesi Mithat Bulut mazeretleri nedeniyle izinli sayıldı.

Toplantıda; CHP Meclis Üyesi Erhan Engin'in yer altı çöp konteynerleri alanlarının belirlenmesi, Barış Parkı civarındaki ulaşım aksaklığının giderilmesi için verdiği önergeler ile Başkan Yardımcısı Yakup Balcı'nın İzzetiye Mahallesi'ndeki okulun 10 yıllığına kiralanması hususuna ilişkin önergesi ile 1 vatandaşın imar planı değişikliği isteğini içeren önerge oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantıda daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak Atakent Konutları yönetiminde belediyenin temsil ilişkisinin bitmesiyle konular görüşüldü.

Hukuk İşleri Müdürü Av. Orkan Özkaya'nın bilgilendirmesinin...