19 / 04 / 2024

Keşan İmam Hatip Lisesi son hali

Keşan İmam Hatip Lisesi son hali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başbakanlığı döneminde mektup yazarak Keşan'a İmam Hatip Lisesi yapılmasını isteyen genç kızın hayali gerçek oluyor. Edirne Keşan'a inşa edilecek imam hatip lisesinin çalışmaları 2015'te başlayacak...

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Edirne Keşan Beyendik TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Edirne Keşan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Keşan İmam Hatip Lisesi son hali Haberi

Keşan İmam Hatip Lisesi son hali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a başbakanlığı döneminde mektup yazarak Keşan'a İmam Hatip Lisesi yapılmasını isteyen genç kızın hayali gerçek oluyor. Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan,Yenimahalle'de bulunan Adliye Sarayı'nın karşısındaki 29 dönümlük arazi için tahsis çalışmalarının sürdüğünü, 2015'te ihale yapılıp, inşaatın başlayacağını söyledi. İstanbul'da bir üniversitede Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü okuyan Şefika Nur Debreli ise "Sayın Erdoğan toplumdaki 'imam hatip tabusu'nu yıktı. Verdiği sözün üzerinde hassasiyetle duruyor. Hayalim gerçek oluyor" dedi. 

Erdoğan, önceki gün bir okul açılışında Şefika Nur'la telefonda görüştüğünü hatırlatarak 'Keşan'a 700 kişilik imam hatip yapsak yeter mi?' dedim. 'O bile yetmez' dedi. Orada da inşaat başlıyor"...