25 / 04 / 2024

Keşan proje ihalesi

Keşan proje ihalesi

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'da iş yerlerinin yıkımına korona engeli!

Keşan Belediyesi'nce eski itfaiyenin bulunduğu alana, yapılması planlanan pazar yeri projesinin başlaması için yıkılacak iş yerlerinin yıkım çalışmaları koronavirüs nedeniyle ertelendi.

Keşan'daki bazı projelerin ihale edilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Keşan proje ihalesi Haberi

Keşan proje ihalesi

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Gaytancıoğlu, ''Edirne Keşan ilçesindeki Erikli Köyü sahilindeki, Yayla Köyü Danişment Köyü ve Mecidiye Köyündeki üçüncü derece doğal sit alanlarının işletmesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından MUÇEV'e 21/20/2019 tarihinde ihale edilmiştir. Bu durum karşısında aşağıdaki sorularımın Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istiyorum'' diye konuştu.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu'nun soruları:
1- Bir limited şirket olan MUÇEV daha önce yaptığı hangi faaliyetlerden dolayı Tabiat Varlıkları Ve Doğal Sit Alanları ile Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Bulunan Devletin Hüküm ve Tasarruffu Altındaki Yerlerin İdaresi Hakkında Yönetmelik kapsamında değerlendirilmiştir?
2- MUÇEV'in ilgili yönetmelik...