25 / 04 / 2024

key ödemeleri 2013

key ödemeleri 2013

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hazırlanan Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin liste yayınlandı. 5 soruda Key ödemeleri hakkında tüm yanıtlar ve tam listesi...

4 bin 896 kişiye KEY ödemesi yapılacak!

KONUT Edindirme Yardımı (KEY) 12. dönem hak sahiplerinin listesi açıklandı. Bu kapsamda, 287 kurumun gönderdiği, 4 bin 896 hak sahibine toplam 1 milyon 825 bin 893 TL ödeme yapılacak...

KEY ödemeleri listesi yayımlandı!

Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin liste yayımlandı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan hak sahipleri listesi Resmi Gazete 'nin mükerrer sayısında yer aldı.

Key ödemeleri başvuru dilekçesi!

Adlarına hiç ödeme çıkmayanlar TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak gerekli çalışmaların yapılmasını talep edebiliyor. İşte başvuruda bulunurken verilen key ödemeleri başvuru dilekçesi bu haberde...

Devlet KEY parası verecek 1.5 milyon hak sahibi arıyor

KEY'de hak sahibi sayısı 5.6 milyona ulaşırken, kesintinin yapıldığı dönemde çalışmış 1.5 milyon kişinin kimlik numaraları bulunamadı. Bu kişilerin de tespit edilmesi halinde para dağıtılacakların sayısı 7 milyonu geçecek.

Key ödemeleri 2013 için yeni liste yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı (KEY) hak sahipleri listesine ''www.keyodemeleri.com'' adresinden ulaşılabilecek

KEY Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikler neler?

Konut Edindirme Yardımı (KEY) hak sahiplerine Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EGYO) tarafından ödenen kar paylarının yükümlülüğü aşan kısmı, Hazine tarafından EGYO'ya ödenecek.

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri; memur, işçi ve emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Yardım, memur, işçi ve emeklilerine yapılıyor. Peki, KEY mevzuatı gereğince KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...

Güncel KEY listesi açıklandı! Eylül 2014!

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile duyuruldu. Güncel KEY ödemeleri listesi 2014 'e T.C. kimlik no ile sorgu yapılabiliyor. İşte güncel KEY listesi 2014...

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

Yeni KEY ödeme listesi 2014!

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

Güncel KEY listesi açıklandı!

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile duyuruldu. Güncel KEY ödemeleri listesi 2014 'e T.C. kimlik no ile sorgu yapılabiliyor. İşte güncel KEY listesi 2014..

key ödemeleri 2013 Haberi

key ödemeleri 2013

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin listesi Resmi Gazete mükerrer sayısı ile yayınlandı. 


KEY nedir?

Konut Edindirme Yardımı, çalışanların ücretlerinden belli bir oranda paranın kesilmesiyle işleyen vergidir. Key'de amaç toplanan paraların konut edindirme fonuna devredilip çalışanların emekliliklerinde kolayca ev sahibi olmasıdır.  1987 yılında yürürlüğe giren Konut Edindirme Yardımı, 1995 yılında yürürlükten kaldırıldı. Fonda biriken paralar tasarruf teşvik fonuna devredildi. Şimdi ise bu fonda biriken paraların geri ödenmesi kararlaştırıldı. 


KEY Ödemeleri resmi sitesinin yayınladığı 5 soru: 

1- Boşanma durumunda KEY (Konut Edindirme Yardımı) niye aile reisine veriliyor? 

Mülga 11/11/1986 tarihli 3320 sayılı kanunun birinci maddesinde "Eşlerden her ikiside yardıma müstehak iseler bu yardım aile reisine yapılır" denilmektedir. Bu nedenle (KEY) Konut Edindirme Yardımı aile reisine yapılmıştır. 



2- Ödenmesi gereken paranın beklediğimden...