28 / 03 / 2024

KEY ödemeleri isim listesi

KEY ödemeleri isim listesi

HÜKÜMET, Konut Edindirme Yardımı (KEY) için başvurmayan ya da hesapta parasını unutanlara son bir şans daha veriyor. KEY hesaplarında talep edilmeyen alacaklar son listenin ilan tarihinden itibaren 5 yıl sonra Hazine'ye devredilecek...

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri; memur, işçi ve emeklilerine yapılan konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Yardım, memur, işçi ve emeklilerine yapılıyor. Peki, KEY mevzuatı gereğince KEY ödemeleri kimlere verilmez?

KEY ödemeleri sorgulama!

Güncel KEY ödemeleri listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde 29134 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, KEY ödemeleri sorgulama nasıl yapılır? İşte KEY ödemeleri sorgulama sayfası...

Güncel KEY listesi açıklandı! Eylül 2014!

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile duyuruldu. Güncel KEY ödemeleri listesi 2014 'e T.C. kimlik no ile sorgu yapılabiliyor. İşte güncel KEY listesi 2014...

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

Yeni KEY ödeme listesi 2014!

Konut Edindirme Yardımı olan KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KEY listesinde hak sahipleri kendi T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. İşte yeni KEY ödemeleri 2014...

Güncel KEY listesi açıklandı!

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile duyuruldu. Güncel KEY ödemeleri listesi 2014 'e T.C. kimlik no ile sorgu yapılabiliyor. İşte güncel KEY listesi 2014..

KEY ödemeleri isim listesi Haberi

KEY ödemeleri isim listesi

HÜKÜMET, Konut Edindirme Yardımı (KEY) için başvurmayan ya da hesapta parasını unutanlara son bir şans daha veriyor. KEY ödemelerine ilişkin liste son bir kez daha yayınlanacak. KEY hesaplarında talep edilmeyen alacaklar son listenin ilan tarihinden itibaren 5 yıl sonra Hazine'ye devredilecek. 


8 BİN KİŞİYE DAHA ÖDEME 


6 yıl önce başlayan ödemelerde binlerce kişi evrakları olmadığı için KEY ödemelerinden yararlanamadı. Bilgileri hatalı giren kuruluşların mağdur ettiği hak sahipleri ve KEY tutarım az bulanlar dava açtı. Meclis'te görüşülen torba yasada KEY'e ilişkin önemli bir düzenleme de yer alıyor. Yapılan ilamlar sonucunda talep edilmeyen alacaklar, Resmi Gazete'de yayımlanan son listenin ilan tarihinden 5 yıl soma Hazine'ye irad kayıt edilecek. KEY listesi en son Aralık 2013'te yayınlandı. Hak sahiplerinin, ödemelerini almaları için 5 yıllık zaman...