23 / 04 / 2024

key ödemesi alma şartları

key ödemesi alma şartları

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, KEY ödemeleri şartları nelerdir? İşte KEY ödeme şartları..

Kimler KEY ödemesi alabilir?

29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yeni KEY ödemeleri listesi açıklandı. Peki KEY listesindeki isimler neye göre belirleniyor? Kimler KEY ödemesi alabilir? İşte KEY alma şartları..

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

DASK’tan devrim gibi bir ilk! ‘Avans ödemesi’ dönemi başlıyor!

DASK'ta bir ilk olarak, hasar ihbarından inceleme sürecinin tamamlanmasına kadar geçen dönemde sigortalılara avans ödemesi alma olanağı sağlanıyor.

Konut kredisi alma şartları 2021!

Ev sahibi olmak için birçoğumuz bankaların yolunu tutuyor. Mortgage kredisinin bütün taksitlerinin ödemesi tamamlandığında, borçlunun borcu bittiğinde, ipotek durumu ortadan kalkıyor. Peki konut kredisi kullanma şartları neler? İşte konut kredisi alma şartları 2021...

2006 yılında KEY parası için Nasco arsası satılacak!

2006 yılında 1.8 milyar liralık KEY ödemesi yapacak Emlak Konut GYO, Nasreddin Nasco Holding'den icra yoluyla aldığı arsa olmak üzere üç farklı arsayı satışa çıkaracakmış.

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; ilgili kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, yararlanabiliyor. Peki KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

KEY ödemesi kaç defa alınır?

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

Kimler KEY ödemesi alabilir?

29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yeni KEY ödemeleri listesi açıklandı. Peki KEY listesindeki isimler neye göre belirleniyor? Kimler KEY ödemesi alabilir? İşte KEY alma şartları..

Mirasçılara KEY ödemesi yapılır mı?

KEY ödeneği alan bir kimsenin ölümü halinde, KEY yardımı mirasçılara ödenir mi? Mirasçılara key ödemesi yapılır mı? İşte KEY kanunu uygulama yönetmeliğinde yer alan esaslar...

KEY ödemeleri nasıl yapılır?

Bugün 28 Nisan 2014 tarihinde 28985 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de KEY listesi yayımlandı. Listede ismi bulunan KEY ödemesi yapılacak kimselere key ödemeleri nasıl ödenir? İşte yanıtı...

KEY ödemesi ne kadar alacağım?

KEY ödemeleri için yeni liste bugün Resmi Gazete'de açıklandı. KEY ödemeleri isim listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşabiliyor. Peki KEY ödemesi ne kadar? İşte KEY yardım ücretleri...

Sözleşmeli personel KEY ödemesi!

3320 Sayılı Kanun'un Uygulama Yönetmeliği kapsamında KEY ödemelerinden yararlanabilecek ve yararlanamayacak kimselerin listesi yer alıyor. Buna göre sözleşmeli personeller key yardımına başvurabilir mi? İşte sözleşmeli personel KEY ödemesi..

key ödemesi alma şartları Haberi

key ödemesi alma şartları

KEY ödemeleri şartları!

Konut Edindirme Yardımları, memur ve işçiler ile bunların memurlarına verilen, konut edindirme yardımı olarak karşımıza çıkıyor. KEY ödemeleri ile ilgili esaslar 3320 sayılı Kanun kapsamında yer alıyor.


Kanun gereğince, yardıma müstehak Devlet memurları ile diğer kamu personelinin konut edindirme yardımı kurumlarınca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek, yardımın ait bulunduğu ayın sonuna kadar Türkiye Emlak ve Kredi Bankasında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı adına açılacak " Devlet Memurları ve Emeklileri Konut Edindirme Yardımı Hesabı"na ödeniyor.


Yardıma müstehak emekli, adi malul ve vazife malullerinin kanut edindirme yardımı, T.C. Emekli Sandığı'nca aylıklara ilişkin hükümler dairesinde tahakkuk ettirilerek yukarıda belirtilen hesaba o ayın sonuna kadar ödeniyor. 


T.C. Emekli Sandığı bu şekilde ödenen konut edindirme yardımlarını ilgililere sosyal yardım zamlarını ödeyen kurumlardan...