16 / 04 / 2024

kirazlı kentsel dönüşüm

kirazlı kentsel dönüşüm

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 9 binanın yıkımı bugün yapılacak!

Kirazlı Mahallesi'nde hasarlı üç bloğu bulunan Yuvam Sitesi ile Mahmutbey'deki altı binanın yıkımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu alanların yerine asansörlü, depreme dayanıklı konutlar yapılacak.

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

117 bin kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Önceki gün Üsküdar Kirazlıtepe'de bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul için 117 bin kentsel dönüşüm projesinin hayata geçeceğini dile getirdi. 

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

kirazlı kentsel dönüşüm Haberi

kirazlı kentsel dönüşüm

KİPTAŞ'ın Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. 7 bloktan oluşan ve 190 daireyi kapsayan projede yıkım çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşümle 4 bloktan oluşan 250 konutun inşa edileceğini açıkladı. 

Proje dahilinde hak sahipleriyle Ocak ayında sözleşme için imzalar atılmıştı. Proje ile hak sahipleri uygun koşullarla yeni evlerine kavuşacak. Yeni konutlar inşaatına 1 ay içerisinde başlanacağını söyleyen Ali Kurt, evlerin 18 ila 24 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında duydukları mutluluğu dile getiren hak sahipleri yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor. 

Çalışmalara yönelik sosyal medyadan açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şu ifadelere yer verdi:

"İBB, İstanbul’un kentsel dönüşüm çıkmazına çare...