23 / 04 / 2024

kırıkhanda kentsel dönüşüm

kırıkhanda kentsel dönüşüm

İlçemizin değişim ve gelişimini, çehresini değiştirmeyi amaçlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, bu doğrultuda olmazsa olmazım dediği kentsel dönüşüm çalışmalarına projeler hazırlama bazında başlandığını bildirdi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Diyarbakır Fiskaya Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk kazma vuruldu!

Diyarbakır Fiskaya semtinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkım çalışmaları resmen başladı.

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

kırıkhanda kentsel dönüşüm Haberi

kırıkhanda kentsel dönüşüm

İlçemizin değişim ve gelişimini, çehresini değiştirmeyi amaçlayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, bu doğrultuda olmazsa olmazım dediği kentsel dönüşüm çalışmalarına projeler hazırlama bazında başlandığını bildirdi.


Kırıkhan ‘ın marka şehir olması için çeşitli projeler hazırlandığını altını çizen Ayhan YAVUZ, bu projelerden birisi; “Kentsel Dönüşüm Projemiz Olacak” dedi.


Bu çerçevede Ankara ‘dan gelen bir heyet meclis üyelerine ve ilgili birim müdürlerine yapılması gerekecek işlemler hakkında belediye meclis odasında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bu toplantıda örnek kentsel dönüşümler, slayt gösterisi ile sunuldu. İlçemizde öncelikli olacak kentsel dönüşüm yerleri tespit edilmeye çalışıldı.


Ankara ‘dan gelen heyet ilçemizde yapılması düşünülen kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlık yaparak örnek projeler hazırlayacaktır. Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, “kentsel dönüşüm proje çalışmaları ile ilgili olarak ilçemiz şehirleşme ve gerektiği çağdaş görünümüne kavuşacaktır” dedi....