26 / 04 / 2024

kırşehir belediyesi haziran olağan toplantısı

kırşehir belediyesi haziran olağan toplantısı

KIRŞEHİR Belediye Meclisi, aylık olağan toplantısını yaptı.Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısını 4 Haziran Perşembe günü gerçekleştirdi.Belediye Meclis toplantı salonunda saat 14.00’te başladı.

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi 26 konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat!

Kırşehir Çiçekdağı Belediyesi, Kırşehir ili, Çiçekdağı ilçesi, Fevzi Çakmak, Boyalık, Osman Şevki, Bağlarbağı ve Yeni Mahalle'de yer alan 26 adet konutu satıyor...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

Kırşehir Belediyesi tarım arazisine yapılan villaları affetmedi!

Kırşehir’de İmar Barışı yasasından yararlanmak  için tarım arazilerine konut yapan kooperatifler, Kırşehir Belediyesi tarafından ceza yazılıp mühürlendi.

TOKİ Kırşehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, 2017 yılına ilişkin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım'da biteceğini dile getirdi. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

kırşehir belediyesi haziran olağan toplantısı Haberi

kırşehir belediyesi haziran olağan toplantısı

Haziran ayı Meclis toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında yapıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan Haziran ayı Meclis toplantısında 10 gündem maddesi ile 4 de gündem dışı sunulan konular görüşüldü.7 Mayıs 2015 tarih ve 13 Mayıs 2015 tarihli Mart ayı 1. ve 2. Birleşim Meclis kararları okunarak, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

İmar Komisyonu raporunu görüşerek, İmar Komisyonu’na havale edilecek talepleri de değerlendirerek oy birliği ile kabul eden Belediye Meclis üyeleri, 5 Mart 2015 Meclis kararı ile Atık Su Arıtma Tesisi’nin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne dahil edilmesi dolayısıyla daha önce Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün altında olan ödeme kalemlerinin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne aktarma ile ilgili ödenek aktarmasını da oy birliği ile kabul etti.

Kent Park içerisinde şu an her biri 12...