16 / 04 / 2024

kocaeli beton yol

kocaeli beton yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. İzmit ile Derince arasında grup köy yolu yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 17 kilometrelik güzergahta beton yol uygulaması yapıyor.

Beton yol uygulamasıyla 10 senede 12 milyar tasarruf yapılabilir!

TÜRKÇİMENTO; düşük bakım ve onarım gerekliliği ve uzun ömrüyle dünyada tercih edilen beton yolların Türkiye’de de yaygın olarak kullanılmaya başlanmasının, teknik ve ekonomik açıdan pek çok fayda sağlayacağını vurguladı.

Beton yol tasarrufuyla her 4 yılda bir Avrasya Tüneli yapılır!

Beton yolların, petrolde yaşanan dışa bağımlılığı azaltıcı etki yaratacağı dile getiren TCMB CEO'su Ismail Bulut, asfalt yolların yıllık bakım masrafı yerine her 4 senede bir Avrasya Tüneli yatırım maliyeti kadar tasarruf yapmanın mümkün olduğunu belirtti.

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

İzmit'te üst yapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serdar Mahallesi’ne beton yol, Veliahmet’e de merdiven yapıldı.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akçaray tramvay hattı beton, asfalt ve parke ile kaplanıyor.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den yol atağı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda asfalt ve RCC beton yol yapımına başladı.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Samsun Ayvacık'a 465 milyon TL'lik yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Suyla barışık olmayan asfaltın ömrü de kısa oluyor. Onun için yerli olan beton yol yapımına başladık” dedi.

kocaeli beton yol Haberi

kocaeli beton yol

Beton grup köy yolu İzmit Orman İletme Deposu ile Derince Geredeli, Tahtalı ve Terziler arasında uzanıyor.


ESKİ İSTANBUL YOLU’NDAN BAĞLANTI


İzmit - Derince ilçelerini belirleyen sınır yolu olma özelliği taşıyan güzergah İzmit ilçesi Bulduk, Çağırgan, Süverler ve Kaynarca ile Derince ilçesi Terziler, Tahtalı ve Geredeli mahallelerini Eski İstanbul Yolu-Umuttepe - İzmit hattından birbirine bağlıyor. Yolun tamamının Temmuz 2015’te bitirilmesi planlanıyor.


10 KİLOMETRE TAMAM


Terziler, Bulduk ve Piroğlu bağlantısı tamamlanan yolun Terziler - Doğancılı sapağı arasındaki çalışmalar da bitirildi. Yolun Doğancılı Alacakese sapağı arası yapım çalışmaları devam ediyor. Projede toplam10 kilometre uzunluğundaki yolun üst yapısı çalışması tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir...