25 / 04 / 2024

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 350 milyon avroluk yatırımla inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yüzde 67'si tamamlandı. Dev sağlık kampüsünün gelecek yıl açılması planlanıyor.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2018'de tamamlanacak!

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde Kamu-Özel Sektör İşbirliği (PPP) modeli ile gerçekleştirdiği 16 projeden üçünü alan Türkerler Holding dünyanın önde gelen finans kuruluşları ve bankalarıyla dev işbirliği yaptı.

Türkerler Holding 3 sağlık kampüsü inşa ediyor!

Türkerler Holding, Sağlık Bakanlığı'nın açtığı 16 ihalenin üçünü olarak dev kent hastaneleri inşa ediyor. Grup, İtalyan Astaldi ile sadece Etlik Entegre Sağlık Kampusu için 1.1 milyar euroluk yatırım yapacak.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü inşaatında son durum!

20 Mayıs’ta iki bakanın katıldığı dev bir törenle temeli atılan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nde aradan geçen bir aya rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

1 milyar 90 milyon 213 bin 458 lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü, inşaat çalışmaları tamamlandıktan 36 ay sonra açılacak.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli yarın atılacak!

2013 yılı mayıs ayında ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü’yle ilgili arsa çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 2 bin metrekarelik bir arsa alınmıştı.

İzmir ve Kocaeli'ye sağlık kampüsü geliyor!

GAMA Holding ve TÜRKERLER Holding, işbirliğinde yatırım tutarı toplam 2.730.000.000 TL olan İzmir Bayraklı ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsleri 36 ay içinde tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak..

Kocaeli'ye Entegre Sağlık Kompleksi geliyor!

Cephanelik bölgesinde yapılacak bin 180 yataklı Kocaeli Entegre Sağlık Kompleksi'nde 6 hastane ve çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Kompleks tamamlandığında çok modern bir görünüme kavuşacak.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kocaeli SağlıkKent Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli'de sağlık çalışanları için yapılan SağlıkKent Konutları için ihale yapıldı. İhalede en yüksek 200 milyon TL'lik teklif verildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü Haberi

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 350 milyon avroluk yatırımla hayata geçirilen ve yüzde 62’si tamamlanan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün önümüzdeki yılın yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında 368 bin 668 metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi, bünyesindeki 6 farklı hastane ile Marmara Bölgesi'nin sağlık merkezi olacak. 350 milyon avroluk yatırımla Kocaeli tarihinin en büyük sağlık yatırımı olacak olan hastane, bittiğinde kente sağlık sektörünün yanında birçok alanda katma değer sağlayacak. 2 bin 500 civarında işçinin çalışmaları sürdüğü hastanede yaz aylarında çalışan sayısının ilerleyen günlerde 4-5 bine çıkartılarak inşaatın belirlenen tarihlerde bitirilmesi planlanıyor.

6 HASTANEDEN OLUŞACAK SAĞLIK KAMPÜSÜ HASTA SEVKİNİ SONA ERDİRECEK 

Kocaeli’deki şehir hastanesinin cerrahi ağırlıklı bir hastane...