27 / 04 / 2024

Kocaeli fabrika inşaatı

Kocaeli fabrika inşaatı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tesla'nın Avrupa'daki ilk fabrikasının inşaatı durduruldu!

2021 yılının yaz aylarında ilk kez Avrupa’da faaliyete geçmeye hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın fabrika inşaat çalışmaları, kış uykusundaki yılanlara ve kertenkelelere zarar verdiği gerekçesiyle mahkeme kararı ile durduruldu.

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Türkiye'nin otomobili fabrikasının inşaatı hız kesmiyor!

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtımı yapılan ve 2022 yılında yollara çıkması beklenen yerli otomobilin Bursa Gemlik'teki fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmiyor. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Kocaeli fabrika inşaatı Haberi

Kocaeli fabrika inşaatı

Kocaeli Başiskele'de bağlı Sepetlipınar Mahallesi’nde iki dünya otomotiv devi Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklanmasından sonra arsa fiyatları yüzde 50’nin üzerinde değerlendi. Hürriyet'te yer alan habere göre; kurulacak fabrikada 2 bin kişinin istihdamı sunulacak. Otomotiv devleri yeni kurulması planlanan fabrikada yük minibüsü modellerini üreterek dünyaya pazarlayacak. Fabrikanın kurulacağının duyurulmasının ardından bölgedeki arsa fiyatları hızla değerlendi. Yatırımcılar da bölgede bulunan arsalara ilgi gösteriyor.

’ARSALAR DEĞER KAZANDI’

Bölgede bulunan arsa satışları hakkında değerlendirmelerde bulunan gayrimenkul danışmanı Mevlüt Bozdağ, "Kocaeli'nin Gölcük ve Başiskele bölgelerinde özellikle otomotiv sektöründe belli başlı fabrikaların ve onların yan kuruluşlarının tesisleri ile donatılmış durumda. Bu bölgemiz, şehrimiz ve ülkemiz için önemli bir istihdam kaynağıydı zaten. Fakat iki dünya devi, kendi aralarında yapmış oldukları protokol ile 2023 yılında çıkarmayı...