19 / 04 / 2024

Kocaeli telekom binası devri

Kocaeli telekom binası devri

Tramvay projesinin güzergahında yer alan Türk Telekom binası, yarın Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor. Dev binanın bu ay içerisinde yıkılması bekleniyor.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri 600 milyon TL!

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değerini açıkladı. Bu kapsamda Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının 2023 yıl sonu değeri KDV dahil 600 milyon TL oldu.

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Kocaeli Şekerpınar Binasının değeri 310 milyon TL, KDV dahil değeri ise 365 milyon TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Halk GYO Kocaeli binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Kocaeli Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Kocaeli telekom binası devri Haberi

Kocaeli telekom binası devri

Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden birisi olan tramvayda önemli bir adım gerçekleşiyor. 7,2 km uzunluğundaki güzergah dahilinde Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde Fevziye Camii’nin önünden geçecek olan tramvay, balıkçıların bulunduğu yoldan devam ederek Merkez Bankası’nın yanından İzmit Yüksek Hızlı Tren Garı’na ulaşacak. Bu kapsamda güzergah üzerinde bulunan Türk Telekom binası ve yakınındaki binaların kamulaştırma işlemleri de sürüyor.

KAMULAŞTIRMA YAPILDI

Çalışmaların başlamasından önce İzmit Kemalpaşa Mahallesi Dört Yol mevkii üzerinde yer alan Türk Telekom, Yahya Kaptan Mahallesi’ne taşınmıştı. Boş kalan binanın kamulaştırma çalışmasının Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirildiği, devir işleminin ise yarın tamamlanacağı ifade edildi. 3 milyon 26 bin 195 TL bedelle Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan binanın yıkımının ise bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 


Kocaeli...