04 / 05 / 2024

Konutsan uzundere projesi

Konutsan uzundere projesi

Konutsan, Alaçatı’ya 2000 yılında ilk taş evleri yaparak bölgeye yeni konut yatırımı yapmış oldu. Konutsan şimdi de Vizyon 35 Projesi ile Uzundere’de gerçekleşen büyük değişimin ilk adımını atıyor. 

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalenin tarihi 29 Temmuz olarak belirlendi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektar büyüklüğündeki Uzundere kentsel dönüşüm alanında bin 422 bağımsız birimin yapımını kapsayan 3'üncü etap için anahtar teslim ihalesini 29 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Uzundere projesi 26 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uzundere’de kentsel dönüşüm tamamlanıyor! 

Türkiye’deki ilk uzlaşmalı ve yerinde dönüşüm projesi olan Uzundere'de, ikinci etap anahtar teslimleri başladı. 

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi bugün düzenleniyor. Uzundere 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

İzmir Uzundere’de kentsel dönüşüm Mart'ta bitiyor!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm alanlarından İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı, gelecek yıl Mart ayında tamamlanacak. 

Uzundere Dönüşüm Projesi'nde evler yaz aylarında teslim edilecek!

İzmir Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı. Yeni konutlarını gezen Uzundereliler, “Hepsine bayıldık” dediler.

Konutsan uzundere projesi Haberi

Konutsan uzundere projesi

Konutsan, Alaçatı’ya 2000 yılında ilk taş evleri yaparak bölgeye yeni konut yatırımı yapmış oldu. Konutsan şimdi de Vizyon 35 Projesi ile Uzundere’de gerçekleşen büyük değişimin ilk adımını atıyor. 

 Uzundere'de yaptıkları Vizyon 35 Projesi hakkında Egeli Sabah'a konuşan Konutsan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İzmit şunları söyledi:

İbrahim İzmit, 2000 yılında Alaçatı'ya yaptıkları taş evlerle bölgenin kaderini değiştirdiklerini söyledi. Alaçatı'daki ilk taş evlerini yaptıklarını ifade eden İzmit, "Kentin imar planlaması ve Alaçatı'nın bugünkü haline dönüşmesinde yüzde yüz bizim etkimiz var. İlk taş evlerini biz yaptık. Yeni verilecek ruhsatlarda bizim proje emsal gösterildi. Alaçatı'nın imar planı değiştirildi. O dönem belediye başkanı gelip 'sizin binalarınızı çok beğendik' dedi" diye konuştu.

Uzundere'ye geldiklerinde kentsel dönüşümün sadece adının olduğunu söyleyen İbrahim İzmit, "Ruhsat alırken belediyede Bakanlar Kurulu kararı...