16 / 04 / 2024

konutta kampanyalar

konutta kampanyalar

Türkiye'de şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Büyük şehirlerde markalı konut projeleri birbiri ardına yükseliyor. Baharla birlikte 84 konut projesi başlıyor. Bu projelerde İstanbul yanında Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirler de ön plana çıkıyor.

Konutta devlet desteğinden sonra sektör desteği uygulaması başladı!

Ocakta satışlar geriledi. Yapı ruhsatı ve oturma izinleri her 4 konuttan 1'inin stoka gittiğini gösteriyor. Bu tablo önce hükümeti sonra sektörü harekete geçirdi.

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Konutta son kampanyalar! Hangi şirketin? Hangi kampanyası var?

Yaz aylarından itibaren yaşanan siyasi belirsizliğin ekonomiye olası etkisi nedeniyle daralan gayrimenkul sektörü, belirsizliğin bitmesinin ardından başlattığı kampanyalarla birbiriyle yarışıyor.

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

Konutta yeni kampanyanın detayları belli oluyor!

Konutta yeni kampanya başlıyor. Kampanya hakkında bilgi veren KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Böyle kampanyalar genelde 1 ay sürer, talep olursa uzatabiliriz. Diğer detaylar henüz netleşmedi üzerine çalışıyoruz" dedi.

Konutta Babalar Günü ve bayram kampanyaları 2018!

Konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e indirilmesinin ardından gayrimenkul sektöründe canlılık devam ediyor. İnşaat firmaları konut almak isteyenler için Ramazan Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenliyor...

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ramazan ayı ve yaz mevsimi öncesinde ‘ev’e yaz kampanyaları başladı. Pek çok gayrimenkul firması Nisan ve Mayıs aylarında ev sahibi olmak isteyenler için yılın en büyük kampanyalarını başlattılar. 

Konutta Sevgililer Günü kampanyaları 2018! 

Konut sektörü özel günleri fırsata çeviriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün yaklaşmasıyla bazı projelerde kampanyalar başladı. İşte Sevgililer Günü'ne özel kampanyalı projeler...

konutta kampanyalar Haberi

konutta kampanyalar

Türk insanının yaşam kalitesinin artmasıyla birlikte gayrimenkul alanındaki tercihleri de değişti. Artık herkes kaliteli, sosyal yaşam alanlarına sahip, depreme karşı dayanıklı nitelikli konutlarda oturmak istiyor. Bu süreçte de markalı konutlara olan talep artıyor. Son 10 yılda İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bursa, Konya gibi şehirlerde de markalı konut projeleri hız kazandı. İki seçimin yapıldığı 2015 yılında siyasi ve ekonomik belirsizliklerin etkisiyle projelerini öteleyen markalı üreticiler, belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla yeniden proje yarışına hız verdi. Geçen yıl ötelenen yeni projeler bu yıl birbiri ardına tanıtılmaya başlarken, şu ana kadar lansmana çıkan ve çıkması planlanan 84 yeni konut projesine ulaştık.


İstanbul’un öne çıktığı proje yarışında, Ankara, Bursa ve Konya gibi şehirlerde de proje geliştirildiği görülüyor. Mesa’dan Seha Yapı’ya, Artaş İnşaat’tan Ege Yapı’ya kadar...