10 / 12 / 2025
fuzul

konya fenerbahçeliler derneği

konya fenerbahçeliler derneği

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Türkiye Kızılay Derneği Konya kat karşılığı inşaat ihalesi 13 Haziran'da!

Türkiye Kızılay Derneği Konya Şubesi Başkanlığı, Konya'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Açık artırma ihalesi 13 Haziran'da gerçekleşecek..

Meram Belediyesi'nden Fenerbahçe Derneği açıklaması!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı. İşte belediyenin açıklaması.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Evleri için arsa aldı!

Fenerbahçe hedeflediği "Fenerbahçe Evleri" projesi için ilk adımı attı. Düzce ilinin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazi, İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Konya Akşehir'de anaokulu açtı!

Gülben Ergen Akşehir'de Okul Açtı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 27. anaokulu Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Konya Skal Kulübü Derneği Akşehir turizmine katkı sağlayacak!

"Konya Skal Kulübü Derneği'nde Akşehir Turizm için bir araya geldi. Turizm liderlerinin oluşturduğu Skal International bünyesinde yer alan Konya Skal Kulübü yeni çalışmalarıyla turizme katkı sağlamaya devam ediyor.

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için de yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Deniz Feneri Derneği'nden Suriyelilere 108 adet prefabrik ev!

Deniz Feneri, Kilis'te Suriyeli sığınmacıların barındığı Toplama Merkezi'ndeki prefabrik sayısını 108'e çıkardı. Deniz Feneri Derneği sadece Suriye savaşının çaresiz insanları için değil, afet durumlarında da sokakta kalanlar için prefabrik evler kuruyor

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek!

Çerkezköy Türkiye Sanatkarlar Derneği'nin altındaki dükkan 5 yıllığına kiraya verilecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin altında bulunan dükkanın 5 yıllığına ihale ile kiraya verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği’nden Yücel Çelikbilek’e teşekkür!

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Özkan Ayduğan Mesudiye’yle yürütülen kardeş belediye çalışmaları dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

KOTO’nun öncülüğü ile kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin 18 kişilik kurucu yönetimi belirlendi.Derneğin başkanlığını eski belediye başkanlarından Metin Alan üstlendi. Dernek projesine Gebze Ticaret Odası’da destek veriyor.

Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyelerinin gözü kulağı TOKİ'de!

Şanlıurfa'daki TOKİ konutlarından hak sahibi olan Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi üyeleri, yüksek daire fiyatlarının aşağı çekilmesi için müracaatta bulundukları başkent Ankara'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor

Osmancık Kültür Turizm Derneği Konya'yı gezdi!

Osmancık Kültür Turizm Derneği'nin organizasyonu ile Konya'ya 2 günlük tur düzenlendi. Mevlana Kültür Merkezi'nde Semazen gösterilerini izleyenler Osmancık 'ta yeni bir gezide buluşmak üzere vedalaştılar.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

konya fenerbahçeliler derneği Haberi

konya fenerbahçeliler derneği

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanlığı'ndan, Konya Fenerbahçeliler Derneği ve son günlerdeki spekülasyonlarla ilgili açıklama yapıldı.


Meram Belediyesi'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Meram; hiç kimsenin, hiç birimizin şahsi mülkü değildir. Meram'ı korumak hatta ne pahasına olursa olsun korumak her Konyalının öncelikle de Meram Belediye Başkanı'nın sorumluluğundadır. Son birkaç gündür Meram Belediye Başkanımız Fatma Toru ve Meram Belediyesi aleyhine Bülent Kaşdoğan ve birkaç ucuz kalem tarafından yürütülen karalama kampanyası üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması bir zaruret haline gelmiştir. Meram Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından; 15.02.2016 tarihinde Hacı Şaban Mahallesi, Yeni Meram Caddesi, No: 189 adresinde bulunan taşınmazda Fenerbahçeliler Derneği tarafından imar mevzuatına aykırı olarak toplamda 602,39 metrekarelik ruhsatsız ilave yapı tespit edilmiş, aynı tarihte ruhsatsız ilave yapı mühürlenmiştir. 15.03.2016 tarihinde ise...