16 / 04 / 2024

Konya kule plaza

Konya kule plaza

KulePlaza, geniş kullanım alanı ve kent panoramasına sahip süper lüks ofisleri, hızlı tren istasyonuna yakınlığı, sadece randevulu kişileri kabul edecek olması gibi prestij sunan özellikleriyle firmaların şimdiden gözdesi oldu.

Türkiye’nin ilk elektrikli Sedanı Nieve, Konya’da görücüye çıktı...

Otomobil markası Nieve’nin elektrikli sedanları İlgün Otomobil aracılığıyla Konya’da satışa sunuldu. Araçlar hafta sonu Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde Konyalılarla buluşacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Konya'daki bir inşaatta kullanılan kule vinç devrildi!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde inşaat alanındaki kule vincin devrilmesi sonucu kabin içerisindeki operatör yaralandı.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Yıldız Kule Residence teslim tarihi ne zaman?

Fam İnşaat tarafından Konya Selçuklu'da yükselen Yıldız Kule Residence projesi 15 ve 16 katlı iki blok halinde yükseliyor.Yaprak şeklindeki farklı blok yapısıyla dikkat çeken projede her katta 6 daire bulunuyor.

Konya Yıldız Kule Residence farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Konya'nın yeni cazibe merkezi, çevre yolu ve Şefikcan Caddesi kesişiminde yükselen Yıldız Kule Residence projesi farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Lüks detaylarıyla dikkat çeken dairelerin tamamı 3+1 şeklinde yapılıyor.

Konya kule plaza Haberi

Konya kule plaza


En üstte yer alan döner restorandan uçsuz bucaksız bozkır, Konya'nın ünlü takkeli dağı, geceleri de Mevlana Müzesi manzarası ile sakinlerine konfor ve prestij vaat ediyor.


Uçsuz bucaksız Konya ovalarının ortasında yükselen ve tepesine her baktığımızda gurur duyduğumuz KulePlaza artık faaliyete geçiyor. Dümdüz ovanın ortasında yükselen bir yapı olmanın ötesinde çok fazla özelliği var KulePlaza'nın. KulePlaza, yüksek bir bina olmaktan daha çok, tarihi mirasının ve bugünkü gelişmişliğinin yarınlara da taşınacağının teminatıdır aslında.


Türkiye'nin en yüksek beşinci yapısı olması bu binayla gurur duymamız için yeterli bir sebep olabilir pekâlâ. Bu binanın uzun uzun okuyacağınız altyapısı, güvenlik sistemleri, mimari özellikleri de başlı başına bir...