19 / 04 / 2024

Konya yatırım planı

Konya yatırım planı

Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Konya Seydişehir'e 5 yılda 153 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yatırımları inceleyerek geçtiğimiz son 5 yılda Seydişehir’e 153 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Limak Yatırım halka arz edilecek!

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2018'de 6 projede 2.5 milyar TL yatırım yapacak!

2018'de 6 projede toplam 2.5 milyar TL yatırım yapacak Demir İnşaat, İzmir, Aydın, Konya ve Eskişehir'de projeler üretecek..

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Konya yatırım planı Haberi

Konya yatırım planı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, referandumun ardından Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını belirterek, Konya merkez ve ilçelerdeki yatırımları artırarak sürdüreceklerini, şehrin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan ayı toplantısına başkanlık eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, referandumdan çıkan sonucun ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve Konya adına iyiliklere, güzelliklere vesile olmasını diledi.Konya olarak referandum döneminde barış içinde bir süreci hep birlikte yaşadıklarını, çalışmalar sınasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadıklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Konya insanına yakışan bir vakarla, olgunlukla süreci hep birlikte tamamlamış olduk. Konya’da Cumhurbaşkanımızın katılımı ile yapılan büyük mitingde de yüzbinlerce insanımız bir araya geldi. Artık yeni bir dönem başladı. Hemşerilerimize halkoylaması sürecini olgunlukla yaşadıkları için ve çok yüksek...