25 / 04 / 2024

Konyaaltı sahili projesi

Konyaaltı sahili projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nisan ayı meclis toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesiyle ilgili bilgi verdi. İşte Türel'in o açıklamaları...

Konyaaltı Sahili Projesi 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi" için 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkılacak.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesi ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin ihalesine katılım olmadı.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Konyaaltı Sahil Proje Yarışması sonuçlandı!

Dünyaca ünlü Antalya Konyaaltı Sahil Proje Yarışması sonuçlandı. 127 projenin katıldığı yarışmada 51'in proje değerlendirildi. Değerlendirmeye alınan projelerden Yüksek Mimar Mucip Ülger'in ekibinin çalışmasının birinci olduğu bildirildi.

Konyaaltı Sahili'ne 51 proje başvuru yaptı!

Mimarlar Odası'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Fikir Projesi Yarışmasına 51 proje başvuru yaptı. Yarışmada birinci gelen proje sahibine 60 bin lira verilecek.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Antalya için çok önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Menderes Türel: Konyaaltı sahili projesi yarışma ile belirlenecek!

Menderes Türel yaptığı açıklamada, gerçekleştirecekleri projeleri ilgili odalarla işbirliği içinde yapmak istediklerini belirterek, Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak projenin de Mimarlar Odası’nın düzenleyeceği yarışma ile belirleneceğini söyledi

Konyaaltı sahili çözüm bekliyor!

BEACH PARK Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Konyaaltı'nın batı bölümündeki belirsizlikle ilgili konuştu: Sahilin bakımını 30 Mart'a kadar biz üstlendik. Ancak en kısa sürede buranın sahibi bulunmalı

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı Sahili açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili işletme ihalesi iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Böcek, “Resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir, yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir. Türk adaletine güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Konyaltı Sahili Projesi tartışmalarına son nokta!

Antalya Büyükşehir Başkanı Böcek’in yanlış hesap Bağdat’tan döndüğünü gerekçe göstererek Sahil Antalya İşletme İhalesi’ni tek taraflı iptal etti. Mahkeme ise yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Konyaaltı sahili projesi Haberi

Konyaaltı sahili projesi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nisan ayı meclis toplantısında kabul edilen 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili bilgi verdi, muhalefetin eleştirilerini yanıtladı.  2016 bütçesinin tam bir başarı öyküsü olduğunu belirten Türel, hem yatırım, hem proje hem de bütçe disiplini açısından önceki dönemle mukayese kabul edilemeyecek kadar önemli farklılıkların ve gelişmelerin olduğu bir faaliyet raporu olduğunu söyledi. 2016 yılı bütçesinin yüzde 92’lik bir gerçekleşme ile tamamlandığını kaydeden Türel şu bilgileri verdi: “2016 yılı bütçemiz 1 milyar 460 milyon gider bütçesi olarak öngörülmüştür. Yüzde 92’lik bir gerçekleşme ile tamamlanmıştır. Bunları kesin hesapta önümüzdeki ayda görüşeceğiz. 2016 yılı bütçemizin gider bütçemizin 1 milyar 342 milyon lira, gelir bütçemizin 1 milyar 95 milyon olarak gerçekleşmesi fevkalade önemli.  Gelir bütçemizin de yüzde 90’a...