26 / 04 / 2024

Körfez belediyesi yıkım

Körfez belediyesi yıkım

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Şehitkamil Belediyesi'nin yıkım ekipleri iş başında!

Şehitkamil Belediyesi yıkım ekipleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan bir binanın alt 2 katını yıktı.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Sincan Saraycık kentsel dönüşüm projesinde yıkım başladı!

Sincan Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte yürüttüğü, “Saraycık Kentsel Yenileme Projesi”nde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Çömlekçi ikinci etapta ilk yıkım yapıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi çarpık kentleşmenin önüne geçiyor!

Körfez Belediyesi, çarpık kentleşmenin önüne geçmek ve Körfez’de kötü görünümü engellemek adına yapı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Körfez belediyesi yıkım Haberi

Körfez belediyesi yıkım

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yer alan ve belediyeye ait prefabriklerde kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri bu sabah zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Binaların yıkımının gerçekleşeceği öğrenildi

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre; yaklaşık bir ay önce de uyarı yapılan ve mahkemenin geçici olarak uygulamayı durdurma kararı almasının ardından işyerleri faaliyetlerini sürdürüyor. Kira ödenmemesi nedeniyle başlatılan tahliyelere yeniden başlandı.

Bu sabah işyerlerine gelen zabıta ekipleri binaların içinin boşaltılması sonrasında kapılara mühür vurdu. Mühürleme ve yıkım karar sonrasında yaklaşık bir ay süren mahkeme sürecinin ardından kiracıların aleyhine sonuçlanmasından sonra, Kaymakamlık tarafından verilen talimatla uygulanacağı kaydedildi..

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan bu iki dükkanın yanı sıra, yine aynı caddede dere üzerinde bulunan balıkçının da boşaltılıp yıkılacağı...